Annonce
Nyborg

Ny købmand hos Rema: Der er altid plads til de bedste

Jacob Rehfeldt, købmand i Rema på Frisengårdsvej. Foto: Anette Hyllested
Ny købmand i Rema 1000 på Frisengårdsvej har tidligere arbejdet i både Føtex, Fakta, Kvickly og Kiwi.
Annonce

Nyborg: Jacob Rehfeldt er den nye købmand i Rema på Frisengårdsvej. Det har han været i snart tre uger, så han er først nu ved at lære de fem fuldtidsansatte og godt 18 deltidsansatte at kende.

- Og kunderne. Jeg glæder mig til at lære dem at kende og gøre mig fortjent til deres tillid, siger Jacob Rehfeldt.

For kundekontakten er noget af det bedste ved at være købmand, synes han.

Jacob Rehfeldt er 41 år, sønderjyde, student fra Haderslev Gymnasium og uddannet akademiøkonom. Han bor i Vissenbjerg med sin kone, deres datter på 12 år og søn på 10 år. Inden han kom til Nyborg, var han købmand hos Rema 1000 i Strib i næsten fem år. Og inden da har han arbejdet hos både McDonald, Føtex, Fakta og Kvickly - alle steder i ledende stillinger.

Som købmand i Rema er man en del af et franchise-system, hvor købmanden køber sig ind for fem år ad gangen og får del af overskuddet, og på Frisengårdsvej hed købmanden tidligere Nicolai Christensen.

- Men han er rykket til Svendborg, og så fik jeg tilbudt Nyborg og sagde ja tak, fortæller Jacob Rehfeldt.

Der er mange dagligvarebutikker i Nyborg. To Rema'er for eksempel, hvor Rehfeldts har Føtex som nabo. Men den store konkurrence om kunderne skræmmer ham ikke.

- Der er altid plads til de bedste, siger han og bedyrer, at det er en fordel at ligge tæt på Føtex.

- Vi slår Føtex på prisen, men de slår os på udvalget, og for vores kunder er det en fordel, at de kan handle hos os og bagefter gå over i Føtex og hente den specialitet, vi ikke har, uden at skulle bevæge sig langt eller køre et nyt sted hen, siger Jacob Rehfeldt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce