Annonce
Nordfyn

Ny julemusikvideo: Martin synger om din typiske firmajulefrokost

Sådan ser coveret ud til Martin Knudsens nye 'En Juleleg'-sang. Billedet er fra musikvideoen til sangen, hvori han selv spiller med, her iført nissehue. Pressefoto

Julefrokostsæsonen er over os. Den nordfynske entertainer Martin Knudsen står klar med et friskt julehit om firmajulefrokostens festlige klichéer.

Otterup: Snyd i pakkespil, en lønforhøjelsesaffære med chefen, en skål rødkål, lurvede kommentarer og snaps i massevis.

Fredag morgen offentliggjordes en ny musikvideo om og til landets julefrokoster i firmaregi. Sangen hedder En Juleleg, og manden bag er Martin Knudsen fra Otterup.

- Jeg håber, at folk får en fest med sangen, og at de synes, den er sjov. Vi kan nok alle godt genkende julefrokostens typer, når man hører sangen og ser videoen, lyder det fra den nordfynske sanger.

Martin Knudsen står for selve sangstemmen, og han har selv skrevet manuskriptet til musikvideoen, han også medvirker i. Sangen er blandt andet udarbejdet med produceren Jan Lysdahl, der tidligere har arbejdet med store musikere såsom Kim Larsen, Sanne Salomonsen, Moonjam og Poul Krebs.

Det er den første i en række af Martin Knudsens og Jan Lysdahls kommende sange, som udkommer i 2019.

Annonce

Glad popsang

En Juleleg har været længe undervejs.

- Det skulle egentlig "blot" have været en glad popsang. Men så drog vi paralleller til julefrokosterne, og pludselig blev det en energifyldt julesang, fortæller Martin Knudsen.

Efter at have arbejdet på den i et års tid lå den klar i slutningen af 2017, hvorefter underholderen begyndte på arbejdet med videoen til sangen.

Musikvideoen kan du se her:

Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Dagen i dag: Bombetrussel førte til evakuering af IC3-tog

1994 En bombetrussel, der i går blev indtelefoneret til billetkontoret på banegården i Odense, betød, at et IC3-tog blev evakueret og togdriften afbrudt i 20 minutter. Meldingen lød på, at en bombe på et tog ville eksplodere kl. 7.45 – og det fik DSB til at rette søgelyset mod et tog, der netop skulle afgå fra Fredericia. Toget blev tømt for passagerer og kørt ud på et øde sidespor uden at noget skete. For en sikkerheds skyld valgte man at standse alle forbipasserende tog i 20 minutter omkring det tidspunkt, hvor eksplosionen skulle ske. Vicekriminalkommissær Jørgen Mikkelsens, Fredericia Politi, siger, at politiet tager altid den slags anmeldelser alvorligt – selv om der næsten altid er tale om tomme trusler. 1969 Takstforhøjelsen i de odenseanske bybusser skabte ingen vanskeligheder i morges. Bybuschaufførerne mærkede ingen reaktioner på den ekstra femøre, som folk tilsyneladende tog i stiv arm. Det hele var også nøje tilrettelagt med tydelige skilte og anden oplysning om de nye priser. Takstforhøjelsen ved vedtaget i byrådets møde i aftes med kun Alfred Andersen (SF) som modstander. De to bybusdirektører Høffding og Westergaard ilede ud fra byrådssalens tilhørerloge for at give deres personale besked om forhøjelsen, og hele natten blev der arbejdet med at montere skilte og skifte poletposer ud, så man var klar til de nye priser straks fra morgenstunden. 1944 Som følge af den mørke boligsituation i Odense har formanden for socialudvalget, overportør C.V. Jørgensen og formanden for de kommunale bygninger, kontorbestyrer Georg Jørgensen, for nylig været i København for at forsøge at skaffe nogle barakker til hurtig opstilling. Men i aftes vendte C. V. Jørgensen hjem med uforrettet sag, da det ikke var muligt at få bevilget træ til nye barakker. Årsagen til den akutte bolignød i Odense skyldes ikke tilflyttere men skal søges i de mange giftermål. Hver uge bliver 20-30 par gift i denne tid, og de skal jo have et sted af bo. Man kan jo ikke forhindre folk i at gifte sig, men når der kun opføres så nye boliger, skal det selvfølgelig give boligmangel.

Annonce