Annonce
Kerteminde

Ny journalistpraktikant i Kerteminde: Daniel glæder sig til at få nogle kilometer i benene

Daniel Poulsen fra Odense skal være praktikant på Kerteminde-redaktionen de næste seks måneder. Foto: Mette Louise Fasdal
Kerteminde-redaktionen har budt odenseaneren Daniel Poulsen velkommen. Han skal nu være praktikant de næste seks måneder
Annonce

Nordøstfyn: I nogle måneder har praktikantstolen på Fyens Stiftstidendes Kerteminde-redaktion stået tom, og tastaturet på skrivebordet har været tavs. Det laver 22-årige Daniel Poulsen nu om på, for 1. august begyndte han som ny praktikant på redaktionen i Strandgade i Kerteminde, hvor han skal være frem til 1. februar.

Daniel Poulsen er opvokset i Sanderum i Odense, hvor han nu også læser journalistik på Syddansk Universitet. Redaktionen i Kerteminde er det første sted, han skal være i sin etårige praktik.

- Jeg er glad for, at jeg lægger ud med at være på en lokalredaktion. Jeg tror på, at det vil give mig nogle kilometer i benene, hvor jeg kommer tættere på både de små og store historier, fortæller den nye journalistpraktikant.

Kerteminde-området er ikke helt ukendt for ham, for han har familie her. Derfor har han prøvet at spise en is fra Vaffelhuset og være med til sankthans på Lillestranden, og da han også tidligere spillede en del fodbold og håndbold, er hallerne i Kerteminde Kommune heller ikke fremmede for ham.


Jeg er glad for, at jeg lægger ud med at være på en lokalredaktion. Jeg tror på, at det vil give mig nogle kilometer i benene, hvor jeg kommer tættere på både de små og store historier.

Daniel Poulsen, journalistpraktikant i Kerteminde.


Annonce

Sult på nyheder og gode historier

Daniel Poulsen har altid haft en sult på nyheder og de gode historier, og derfor besluttede han sig efter sin studentereksamen fra Skt. Knuds Gymnasium i Odense at tage et længere forløb på Askov Højskole med fokus på journalistikkens arbejdsmetoder, værktøjer og proces.

Da de fire måneder på højskolen sluttede, var han overbevidst: Han vil være journalist. Derfor søgte han ind på Syddansk Universitets journalistuddannelse og kom ind.

Han har også i fem år været tilknyttet ob.dk, hvor han efter fodboldkampe har sørget for indhente kommentarer fra spillere og trænere fra Fyns superliga-hold.

Daniel Poulsen bor i Odense med sin kæreste, og når han ikke arbejder i Kerteminde, bruger han sin fritid på at dyrke fitness, ses med vennerne, se fodbold og spille padel tennis, som bedst beskrives som en blanding af 80 procent tennis og 20 procent squash.

Hvis du har en god historie, hører Kertemindes nye journalistpraktikant gerne fra dig. Du kan kontakte ham danpo@jfmedier.dk eller på telefon 65455953.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Kerteminde

Coronasmitten breder sig i Kerteminde: Overvægt af smittede over 60 år

Annonce