Annonce
Kerteminde

Ny iværksætter?: Der er også plads til dig i kontorfællesskabet

- Og så er der endda et mødelokale med i prisen, fortæller Henrik Wedell, Brahetrolleborg Green Care, begejstret. Foto: Helle Nordström
Med Kontorfællesskabet rækker Kerteminde Kommune en hjælpende hånd til iværksætterne.

Nordøstfyn: 600 kroner om måneden i husleje - inklusive rengøring og opkobling til internettet.

Det koster det at få en plads i det nye Kontorfællesskabet på Lindøalleen 101 i Munkebo. Og så får man endda et fælles mødelokale og adgang til en erhvervskonsulent med i prisen.

Bag det meget favorable tilbud står ETKerteminde, kommunens nye erhvervs- og turismeenhed.

- Det er netop meningen, at det skal være billigt at leje sig ind i Kontorfællesskabet, for vores vigtigste opgave er at hjælpe nye iværksættere i gang så godt og hurtigt som muligt. Det gør vi blandt andet med rammer og det netværk, der opstår i rammerne, fortæller Turistchef Dorte Frandsen, der står i spidsen for ETKerteminde.

- Til gengæld for de meget favorable vilkår kan man kun leje sig ind i et år. Efter at det år er gået, forventer vi, at iværksætterne har fået så meget luft under vingerne, at de kan klare sig selv. Dermed er Kontorfællesskabet en investering i at gøre Kerteminde endnu mere erhvervsvenlig.

Kontorfællesskabet er opfyldelsen af et af de fem mål, byrådet sidste år formulerede i en erhvervsstrategi, nemlig at styrke iværksættermiljøet.


- ETKerteminde kom i gang i november, og 1. januar stod kontorfællesskabet klar. Det kan man da kalde handkraft og ikke bare sniksnak

Dorte Frandsen, ETKerteminde- ETKerteminde kom i gang i november, og 1. januar stod kontorfællesskabet klar. Det kan man da kalde handkraft og ikke bare sniksnak, fastslår Dorte Frandsen tilfreds.

Hvis du er ny iværksætter, der mangler et sted at være, er der også plads til dig, hvis du er hurtig. Der er seks skriveborde i Kontorfællesskabet, og det ene af dem er fortsat ledigt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat For abonnenter

Superman, Døgnbrænderen og andre lokale kendisser vil ind i politik - kan de holde gejsten?

Annonce