Annoncørbetalt indhold

Ny IT-udstyr i din virksomhed? Få en god pris for det gamle

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Computere, printere og meget andet IT-udstyr er en fast del af dagligdagen for langt de fleste virksomheder. Faktisk er godt IT-udstyr i mange tilfælde helt afgørende for en veldrevet virksomhed, der er effektiv i den daglige drift.


Annonce

Derfor er det naturligvis vigtigt at være med på moden og have det nyeste og bedste IT-udstyr i din virksomhed, da du kan komme bagud i forhold til dine konkurrenter, hvis dine IT-systemer og dit hardware ikke er opdateret til det nyeste, det klogeste og det mest effektive.


Derfor er det en god idé, at du som virksomhed holder dig opdateret på de nyeste systemer og det nyeste udstyr, og nogle gange kræver dette, at du skifter alt dit gamle IT-udstyr ud – også selvom det virker uden problemer.


Men det kan måske virke som en stor opgave at skulle vrage alt virksomhedens IT-udstyr for at skifte det ud med noget nyt. Det er også dyrt, for som moderne virksomhed har du sikkert hvert eneste kontor og hvert eneste møderum fyldt med moderne teknologi.


Du har dog mulighed for at gør en god handel i forbindelse med udskiftning af dit IT-udstyr. Du kan nemlig sælge dit gamle til Kimbrer Computer, som har mere end 25 års erfaring med opkøb af brugt IT-udstyr.


Sælg dit it-udstyr til os og vær sikker på, at alt dit gamle IT-udstyr kommer i sikre hænder. Sælg brugt IT udstyr og få en god pris, mens du kan sove roligt over, at dit IT-udstyr nu bliver genanvendt i stedet for at ryge i skraldespanden.


Bæredygtig IT – sådan sælger du dit brugte IT-udstyr

Når du vil sælge dit gamle IT-udstyr til Kimbrer Computer, skal du starte med at lave en liste over de ting, du gerne vil af med. Her skal du både oplyse antal, købsdato og mere til, så der kan skabes et godt overblik over alt dit udstyr.


Herefter vil du modtage et uforpligtende tilbud fra Kimbrer Computer, som kommer med en fair pris ud fra de oplysninger, du har givet.


Takker du ja til tilbuddet, vil Kimbrer Computer tage sig af afhentningen og transporten af IT-udstyret, hvorefter alt dit udstyr vil blive testet og registeret for at verificere standen på udstyret. I den forbindelse bliver alt den gamle data på dine enheder naturligvis også slettet under gældende regler.


Nu er du klar til at få din betaling for udstyret, så du kan købe nyt og effektivt IT-udstyr til din virksomhed.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.