Annonce
Nordfyn

Ny gruppe får invitation til vaccination: Første stik til alle over 85 år

Pårørende til personer i aldersgruppen fra 85 år og op opfordres til at hjælpe med at bestille vaccinationstider, når invitationen dukker op enten i e-boks eller som brev. Arkivfoto
Annonce

Nordfyn: Hvis du er over 85 år og endnu ikke har fået det første stik mod coronavirus, så er det nu, det er din tur.

I denne uge, uge 7, får alle nordfynboer over 85 år, der bor hjemme og ikke får hjælp til personlig pleje, invitation til at booke en tid til vaccination. Invitationen dukker op enten i e-boks eller som et brev til de, der er fritaget for elektronisk post.

Tiden til det første stik bestilles på vacciner.dk, og Nordfyns Kommune har fået lovning på, at der både er vaccine-doser nok og ledige tider allerede her i uge 7.

Som udgangspunkt skal du selv sørge for transporten til vaccinationscenteret i Odense, men hvis du for eksempel har brug for hjælp til at bestille Flekstrafik, er kommunen klar til at hjælpe.

Fra kommunen lyder også en opfordring til pårørende og naboer til personer over 85 år om lige at spørge til, om der for eksempel er brug for hjælp til at bestille tid til stikket.

Samtidig med, at turen er kommet til de plus 85-årige, er der også flere vaccine-doser til ansatte i Nordfyns Kommune, så det i løbet af et par dage vil være muligt for alle ansatte på pleje- og sundhedsområdet, samt på botilbud og nogle børneinstitutioner at bestille tid til vaccination.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Rahbæk Juel efter statsminister-kritik af coronasmitten i Vollsmose: - Nu er der hul på bylden med testene

Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Annonce