Annonce
Nordfyn

Ny grillbar på vej i Bogense

Snart kommer der atter liv og grillmad i den for øjeblikket lukkede Tex-grillen i Bogense. Foto: Ann Lykke

Først i det nye år kommer der atter liv i lokalerne, hvor Tex-grillen tidligere lå i Bogense. Ny grillbar under samme navn åbner.

Bogense: Jeanette Hald, indehaver af restaurant Marinetten i Bogense, har lejet lokalerne på Vestergade, hvor Tex-grillen tidligere havde til huse.

Senest 18. januar åbner hun grillbar under samme navn på stedet. Håndværkere er i disse dage i fuld gang, så grillen kan åbne i nyrenoverede lokaler.

Jeanette Hald bestræber sig på at åbne i god tid før VM i cykelcross, som holdes i Bogense første weekend i februar. Der ventes ved den lejlighed at komme ikke mindre end omkring 20.000 tilskuere fordelt på de to løbsdage.

- Vi skal nå at være helt klar til cykelløbet, siger hun.

Annonce

Marinetten fortsætter

Den nye grillbar får ingen indvirkning på driften af Marinetten. Den kører videre med udsigt over vandet og samme menu.

Menukortet på Tex-grillen, fortæller Jeanette Hald, kommer til at minde meget om det menukort, hun havde i de to et halvt år, hun var forpagter af grillen på Båring Bakke. En sammensætning, der faldt i manges smag. Hun har oplevet, at flere af kunderne fra Båring Bakke er dukket op på Marinetten, siden den åbnede i maj.

I den nye grillbar bliver der flere sammenfald i menuen med Marinetten og Båring Bakke, fortæller hun.

- De spydstegte kyllinger flytter ned i grillen, og det bliver fremover også muligt at få ovnstegt flæskestegs-sandwich, og bøfsandwich med bløde løg og brun sovs. Det er vores bestseller. Man kommer også til at kunne købe almindelige burgere og grillmad, og navnet beholder vi. Der er bare ting, man ikke skal lave om på, siger hun.

Den gamle Tex-grillen lukkede i november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1994: Bølge af tyverier på Odense Friskole

1994 Eleverne på Odense Friskole skal til at holde vagt i klasselokalerne under den fælles morgensang. På skift skal en enkelt elev fra hver klasse blive tilbage, når de andre er til morgensamling i gymnastiksalen. Årsagen er, at skolen i den sidste halvanden uge er blevet ramt af en bølge af tyverier – blandt andet fra elevernes tasker, der ubevogtet er ladt tilbage i klasselokalerne under morgensangen. - Nogle personer har tilsyneladende fået øje på, hvor let det er at komme ind på vores skole. Så nu har vi skærpet agtpågivenheden og aftalt en vagtordning. Eleverne har også fået besked på, at de skal undgå at efterlade penge eller andre værdier i skoletasken, siger skolebestyrer Torsten Johannesen. 1969 Den 21-årige Eva Haraldsted fra Aarhus har stævnet den engelske fodboldspiller George Best, Manchester United, for brudt ægteskabsløfte. Et forlydende i London vil vide, at den danske pige vil have sin tidligere forlovede til at betale hende 20.000 pund ( cirka 360.000 kroner). George Best bekræfter, at han har modtaget stævningen fra den danske pige men har ingen kommentarer ud over, at ”det vist er bedst, at hun rejser hjem til Danmark nu”. Eva Haraldsted traf Georg Best, da hun forsøgte at skaffe hans autograf til sin daværende, danske forlovede. Hun rejste senere til England og blev midtpunktet i mange romantiske forlydender, der opstod om hende og den engelske fodboldspiller. 1944 Prisudvalget i Odense Købstad offentliggør i dag en bekendtgørelse, hvorefter der straks træder maksimalpriser i kraft for juletræer, der sælges her i byen såvel i engros- som i detailhandel. Priserne er fastsat specielt gældende for Odense og godkendt af Prisdirektoratet. De må derfor ikke overskrides uanset tidligere indgåede aftaler om højere priser og avancer. Efter de nye prisbestemmelser må juletræer i almindelige sorter gran koste fra 1,25 kroner til syv kroner pr. stk., medens der for finere træsorter, ædelgran, nordmannsgran og lignende, må tages fra to kroner til 11,75 kroner. Priserne gælder for størrelser fra mellem 60 centimeter til højest 3 ½ meter. Handlen med juletræer er kun så småt begyndt i byen.

Fyn

Stor politiaktion i Munkebo: Har sandsynligvis forbindelse til terror

Danmark

Live: Seks mænd og to kvinder kræves fængslet i terrorsag efter omfattende politiaktion - følg forløbet her

Annonce