Annonce
Odense

Ny fremgangsmåde: Bestil billet hvis du vil i Odense Zoo juleaftensdag

Uanset om det bliver hvid jul eller ej, er det populært at gå i Odense Zoo juleaftensdag. Men i år skal man bestille billet på forhånd. Foto: Ard Jongsma, Odense Zoo
Covid-19-betinget er Odense Zoo nødt til at begrænse antallet af mennesker, der kan besøge haven juleaftensdag.
Annonce

Odense:  Det er populært at gå i zoo juleaftensdag. Sidste år havde Odense Zoo knap 6000 gæster 24. december, hvor der endda kun er åbent klokken 9-14.

I disse covid-19-tider er 6000 mennesker på én dag for meget, derfor indfører Zoo billetbestilling til juleaftensdag. Noget man også havde i sommerferieperioden. Som noget nyt skal også årskortholdere bestille billet på forhånd, hvilket ikke var nødvendigt i sommerferien.

Desuden bortfalder tilbuddet, der ellers gjaldt juleaftensdag, om at børn kan komme gratis ind. I år kommer de ind til halv pris ligesom de voksne.

Det sker alt sammen for at begrænse antallet af gæster, og for at Zoo kan have styr på, hvor mange der kommer ind.

Annonce

Maksimalt 3000

Presseansvarlig i Odense Zoo, Danni Larsen, fortæller, at mange allerede har spurgt til mulighederne for at besøge haven juleaftensdag og har undret sig over, at der ikke stod noget om det på hjemmesiden.

- Men vi skulle først lige have systemet sat op også i forhold til årskortholderne, siger Danni Larsen. Desuden har man også sikret øget serverkapacitet, fordi der forventes et vist pres på hjemmesiden, her hvor nyheden om, at man skal bestille plads er blevet offentliggjort.


Som noget nyt skal også årskortholdere bestille billet på forhånd.


Rent praktisk kommer billetbestillingen til at foregå sådan, at man kan bestille billetter med ankomst i fire tidsvinduer: Klokken 9-10, 10-11, 11-12 og 12-13. Der vil være 750 billetter i hvert tidsvindue, og på den måde sikrer man sig, at der ikke er over 3000 mennesker i Zoo juleaftensdag.

Når man først har bestilt billet og er kommet ind, kan man blive lige så længe, man vil, indtil haven lukker klokken 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Odense Håndbold For abonnenter

Nu med flere billeder fra dramaet: Førte med fem mål elleve minutter før tid - Odense Håndbold tæt på at slå legendarisk hold

Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce