Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ny forening skal sikre Aastrup Mølle nye vinger

Mølleejer Bjarne Ingwersen, Svend Erik Lindebjerg, Villy Anneborg og Niels Krogh ændrer nu deres lille møllegruppe til en rigtig forening, som skal arbejde videre med at skaffe penge til nye vinger på Aastrup Mølle. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Aastrup: I snart tre år har hele områdets vartegn, Aastrup Mølle, stået uden vinger, efter de gamle knækkede i juni 2015.

En lille lokal møllegruppe har sammen med mølleejer Bjarne Ingwersen arbejdet ihærdigt på at skaffe penge til nye vinger, som vil koste cirka en million kroner.

Foreløbig har de fået skrabet cirka 100.000 kroner sammen, så der er lang vej endnu. Og derfor går møllegruppen nu et skridt videre. De opretter en egentlig forening, der skal stå for det videre arbejde.

Foreningens navn bliver "Vinger på Aastrup Mølle", og der var stiftende generalforsamling mandag 26. februar på Bøgebjergskolen.

- Vi tror på, at det vil være mest fordelagtigt, at vi opererer som en forening, når vi skal ud og søge fonde og den slags, fremfor at det er Bjarne Ingwersen, der søger direkte. Problemet er jo, at møllen er privatejet, og selvfølgelig er det også i Bjarnes interesse, at der kommer nye vinger på, men først og fremmest er det jo i hele egnens interesse. Vi tror på, at det bliver lettere at komme i mål, hvis vi stifter en egentlig forening, siger Niels Krogh fra Møllegruppen, som også tæller Bjarne Ingwersen, Svend Erik Lindebjerg og Villy Anneborg.

Den nye forening er også med på kommende weekends Bøgebjergmesse i Vester Aaby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB For abonnenter

Hyllegaard efter sit første Superliga-mål: - Det er det, man drømmer om

Annonce