Annonce
Nordfyn

Ny festival i baghave på Nordfyn: Arrangør glad for fremmøde

Som billedet antyder var der godt gang i festen under "Nordfyns Mini Festival" i en baghave mellem Nørreby og Jersore. Foto: Privat.

Arrangør bag "Nordfyns Mini Festival" beskriver debutåret som en kæmpe succes.

Jersore/Nørreby: Omkring 300 solgte billetter.

Det er resultatet for "Nordfyns Mini Festival", som blev holdt for første gang fredag og lørdag i weekenden.

- Jeg ser det som en kæmpe succes, når du tænker på, at det er debutåret, siger Claus Pedersen.

Claus og Vibeke Pedersen har kastet sig ud i at blive festivalarrangører i deres egen baghave på adressen Bregnebjerg 8 mellem Jersore og Nørreby. Sidste år startede det med en fest i baghaven med en lille scene og flere bands, men parret fik mod på mere, og nu har initiativet udviklet sig til en festival med hele ni bands på programmet.

- Det er vores indtryk, at folk har været tilfredse med både musikken og maden, så det er vi selvfølgelig glade for. Vi var også særdeles heldige med vejret, og det betød faktisk, at nogle af vores gæster også gik en tur ned til stranden for at bade, fortæller Claus Pedersen.

Parrets søn er kok og har gået gourmetvejen. Han stod for maden til de lækkersultne festivalgæster. Pattegris med masser af kærlighed, gode burgere og hotdogs var blandt andet på menuen.

Annonce
Cirka 300 billetter blev solgt i løbet af de to dage. Det kostede 100 kroner at komme ind. Foto: Privat.

Flot opbakning

Nordfyns Kommune støttede arrangementet i gang med 20.000 kroner. Derudover har frivillige fra lokalområdet også givet en hånd med, så det hele kom til at spille.

- Vi har jo blandt andet udbygget scenen, så vi er taknemmelig for, at kommunen i sidste øjeblik rakte en hjælpende hånd ud. Der er en del udgifter forbundet med at få en festival op at stå, men vi har også fået en flot opbakning fra de lokale, når vi har manglet en ekstra hånd, siger Claus Pedersen.

Arrangørerne regner bestemt også med, at der vil være en festival igen næste år.

- Hvis vi kan få enderne til at mødes rent økonomisk, så gør vi det igen, fortæller Claus Pedersen.

Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce