Annonce
Erhverv

Ny ejer - men dyrlægerne fortsætter

Dyrlæge Morten Redin er fortsat leder af Nyborg Dyrehospital og hans personale fortsætter også, efter klinikken er blevet en del af den landsdækkende kæde, Vetgruppen. Prfoto: Lars Møller
Nyborg Dyrehospital er solgt til den landsdækkende kæde, Vetgruppen a/s. Men Morten Redin og hans ansatte fortsætter i dyreklinikken.
Annonce

Nyborg: Chefen, dyrlæge Morten Redin, er der stadigvæk. Og det samme gælder personalet i Nyborg Dyrehospital.

Men virksomheden er solgt og indgår nu i den landsdækkende kæde Vetgruppen, der har 19 dyreklinikker og hospitaler rundt om i landet.

Morten Redin har stået i spidsen for Nyborg Dyrehospital siden 1987, han her især specialiseret sig i behandling af tænder hos hunde og katte samt genoptræning og fysioterapi.

- Med aftalen har vi fremtidssikret dyrehospitalet og vores arbejdsplads gennem mange år, siger Morten Redin i en pressemeddelelse i forbindelse med ejerskiftet.

- Udviklingen i den veterinære branche med stigende krav til specialisering og ny teknologi til diagnosticering og behandling betyder, at du som dyrlæge i dag ikke kan vide alt om alle dyr.


Vi er nødt til at dygtiggøre os inden for de enkelte segmenter, så vi kan tilbyde endnu bedre behandlinger af de enkelte dyr,

Morten Redin, dyrlæge


- Vi er nødt til at dygtiggøre os inden for de enkelte segmenter, så vi kan tilbyde endnu bedre behandlinger af de enkelte dyr, siger Morten Redin, der i en alder af 61 år som den første i Danmark netop har afsluttet en masteruddannelse i tand- og mundhulesygdomme hos hunde og katte.

Netop tandbehandlinger af hunde og katte er et af de områder, der har udviklet sig markant de senere år.

- Tidligere kom hunde- og katteejerne først til os, når dyrenes tænder var løse eller faldet ud. Siden er vi langt hen ad vejen gået fra behandling til forebyggelse. Hunde- og katteejere vil gerne have, at deres dyr stortrives og er sunde og raske, siger Morten Redin, der nu skal være med til at styrke tandområdet i hele Vetgruppen.

Foruden Nyborg Dyrehospital ejer Vetgruppen A/S fire andre dyreklinikker og -hospitaler på Fyn, fem i Jylland og ni på Sjælland og i København.

Nyborg Dyrehospital ligger ved Lyøvej i Nyborgs vestlige udkant.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Rahbæk Juel efter statsminister-kritik af coronasmitten i Vollsmose: - Nu er der hul på bylden med testene

Odense

Udmelding på pressemøde om coronaudbruddet i Vollsmose: Massivt flere test og flere muligheder for isolation af syge i bydelen

Annonce