Annonce
Middelfart

Ny ejer lader vente på sig: John Kistvad tager sommeren med på Holms

John Kistvad, der sidste efterår satte sin restaurant til salg, tager også sommeren med på Holms, Arkivfoto: Michael Nørgaard

Den lokale restauratør, der satte sin ejendom til salg sidste efterår, ligger i forhandlinger med to mulige købere men forventer først en afklaring til september.

Annonce

Middelfart: John Kistvad, der i efteråret satte Holms Restaurant i gågaden til salg, tager også sommeren med. Han havde oprindelig håbet, at en ny ejer var på plads, så han kunne stoppe inden påske 2018.

- Der har været mange forespørgsler, men det har vist sig at vanskeligt med finansieringen. Lige nu ligger vi i forhandlinger med to seriøse købere, og det er mit indtryk, at de gerne vil vente til efteråret, hvis de skal overtage, fortæller John Kistvad, der derfor stadig har sin mangeårige køkkenchef Jesper Skov og restaurantchef Maria Blessing ansat.

- Vi hyrer ekstra personale ind til sommeren, hvis den da overhovedet kommer. Det dårlige vejr sidste sommer holdt godt nok mange nordmænd og tyskere væk fra byen, er mit klare indtryk, siger John Kistvad, der rundede 70 år 28. december sidste år.

- Energien fejler ikke noget, så egentlig glæder jeg mig til at få sommeren med, for restauranten har jo været hele mit liv i snart 28 år.

Annonce

Lokal og udenbys

I forbindelse med salget har John Kistvad allieret sig med Nordisk Kapitalraad, der har været med til at finde butikkerne til Middelfarts bycenter. 6,5 millioner kroner er prisen for ejendommen, der med beboelse, restaurant og festlokaler er på 700 etagemeter.

John Kistvad fortæller, at den ene af de to interesserede købere er en lokal investor, som er i kontakt med et ægtepar, der gerne vil drive stedet for ham. Den anden er en kok og hans to sønner, som driver en restaurant på Vejle-kanten.

- Begge ønsker at videreføre Holms som et godt a la carte-spisested, og det glæder mig selvfølgelig, siger John Kistvad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Efter kuldsejlet festival: Caroline er overrasket over Kertemindes krav om tilbagebetaling af halv million

Sport

Intet alternativ til sejr for Otterup HK

Fyn

Ugens fynske Covid-19 status: Vaccinationer vinder langsomt frem, smitten falder næsten overalt, og så lurer britisk mutation i det fynske

Annonce