Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ny ejer afsløret: Bank og lokale ildsjæle overtager konkursramt fritidscenter

Ringe: Det bliver Sparekassen Sjælland-Fyn og lokale ildsjæle, som i fremtiden skal drive Midtfyns Fritidscenter.

Det oplyses tirsdag middag i en pressemeddelelse, som også fortæller, at der er fire lokale kræfter i bestyrelsen for den nye selvejende forening Idrætscenter Midtfyn, som for fremtiden vil drive idrætsfaciliteterne på Søvej 34 i Ringe.

De lokale kræfter er alle aktive idrætsudøvere, foreningsaktive og med forretningskendskab. Sammen med advokat Henrik Thorup Pedersen, Odense, skal de drive centret, som altså skifter navn til Idrætscenter Midtfyn.

- Det har været helt afgørende for os, at centret, som er et fantastisk aktiv for hele det midtfynske område, lever videre og udvikler sig med tiden. Vi har fået en fantastisk mulighed med overtagelsen af centret, som vi nu vil lægge os i selen for at løfte bedst muligt, fortæller Idrætscenter Midtfyns bestyrelsesformand, Martin Andreasen i pressemeddelelsen.

Også Jan Svenssen, filialdirektør i Ringe, Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, er med i bestyrelsen.

- Vi kommer til at bruge rigtig mange kræfter på at bringe centret godt videre og håber derfor, at alle borgere og brugere af stedet vil modtage det i den ånd: At vi sammen kan fastholde og udvikle et unikt center her i Ringe, siger han.

Bestyrelsen består desuden af de to helt lokale folk, Agge Lorenzen og Niels Erik Johannesen. Agge Lorenzen er i øvrigt instruktør i centret, og det lokale islæt glæder borgmester Hans Stavnsager (S).

- Det er virkeligt gode nyheder, at der så hurtigt er fundet en løsning på fritidscentrets fremtid. Nu har foreninger, skoler og borgere vished for, at centret fortsætter, og det er samlet set en fantastisk løsning for fritidscentret og for hele lokalområdet, siger han og tilføjer:

- Og så er det selvsagt positivt, at den nye selvejende forening har et stort lokalt islæt, og at fritidscentret på den måde fortsætter med midtfynske ildsjæle ved roret. Vi ser i kommunalbestyrelsen frem til at fortsætte det allerede gode og tillidsfulde samarbejde, lyder det fra ham i pressemeddelelsen.

Idrætscenter Midtfyn kommer til at eje bygningerne, som købes for cirka 11 mio. kr.

Fyens.dk følger sagen.....

Annonce

Bestyrelsen i Idrætscenter Midtfyn

Bestyrelsen i den selvejende institution kommer til at udgøres af:

Martin Burholt Andreasen (formand)
Int. Sales Manager samt bestyrelsesformand i Jarlgaard & co.

Jan Svenssen
Filialdirektør i Ringe, Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Henrik Thorup Pedersen
Advokat, partner i Agenda Advokater, Odense

Agge Lorenzen
Entrepriseleder, Aarsleff/Siemens Electrification

Niels Erik Johannesen
Pensioneret ungdomsskoleinspektør, foreningsmand og frivillig ildsjæl

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1969: Cafeteria i Mageløs brændte - men gæsterne blev siddende

1994 Nu er der mulighed for at få en garanteret medicinfri flæskesteg på julebordet. Som den første forretning i Odense har Kvickly i Dalum fået en statsautoriseret godkendelse til at sælge ferskt økologisk grisekød. Slagtermester Søren Nielsen i Kvickly siger, at grisene med garanti aldrig har fået medicin eller mærkelige tilskudsstoffer. Vi får kødet fra den ene af to producenter i Jylland, der er statskontrollerede. Og selv bliver vi også kontrolleret i alle ender og kanter. Kødet skal håndteres for sig selv, og skal der midt på dagen skæres mere, skal værktøjet renses, hvis det i mellemtiden har været brugt til andet grisekød. Det økologiske kød koster 10 kroner mere kiloet, og Kvickly kan kun få 100 kilo om ugen. 1969 Odense Brandvæsen havde ved midnatstid besvær med at få gæsterne i cafeteriaet Go-In, Mageløs 7, til at forlade lokalet, skønt det brændte ret kraftigt i køkkenet og op gennem taget. Det måtte adskillige opfordringer til, før folk rettede sig efter brandvæsenets anvisninger. Den væsentligste grund til, at gæsterne skulle ud, var brandvæsenets kulsyretåge, der er giftig. Og kort efter, at en sådan tåge er sprøjtet ud i et rum, opstår der som følge af slukningen en kraftig røg, hvilket gæsterne ved selvsyn kunne se, da de havde forladt lokalet. Ilden opstod i nogle frituregryder og bredte sig hurtigt gennem aftræksrør til en del af tagkonstruktionen. Det skete ret betydelig skade i cafeteriaet. 1944 Der er i disse dage i København samt i Odense, Aarhus og Aalborg meget vidtgående foranstaltninger under forberedelse til indsats i det øjeblik, der eventuelt skulle opstå katastrofer af et sådant omfang, at hele bydele er i fare for at blive ødelagt af brand. Fra Statens civile Luftværn er udsendt et cirkulære til de lokale luftværnsmyndigheder, hvorefter der så hurtigt som muligt, skal træffes foranstaltninger til imødegåelse af katastrofebrand og ildstorm, et udtryk for fladebrande af en så voldsom karakter, at de kan sammenlignes med naturkatastrofer. Når Ildstorm raserer en by, opstår der en sådan ophedning af luften, at både huse og alt levende fuldstændig opsluges som i en krematorieovn.

Annonce