Annonce
Sport

Ny Edmonton-træner fravælger dansk NHL-opkomling i debut

Patrick Russell spillede søndag og mandag sine to første kampe i NHL, men Edmonton Oilers tabte dem begge.

Den danske forward Patrick Russell var ude af holdet, da Edmonton Oilers spillede første kamp under ny træner.

Det virker ikke umiddelbart som en fordel for den danske ishockeyspiller Patrick Russell, at NHL-klubben Edmonton Oilers tirsdag skiftede træner.

Efter at Russell tidligere på ugen spillede karrierens første to kampe i den prestigefyldte ishockeyliga, var han ude af holdet, da Edmonton tidligt onsdag morgen var på besøg hos San Jose Sharks i Californien.

Forinden havde klubben fyret træner Todd McLellan og erstattet ham med erfarne Ken Hitchcock, og den nye mand i trænerboksen havde altså ikke fundet plads til den 25-årige danske forward i sin debutkamp.

Edmonton gik ind til kampen mod San Jose med en tung bagage på seks nederlag i de seneste syv kampe. Men under Hitchcocks ledelse lykkedes det at hente en sejr på 4-3 efter en overtidsscoring af tyskeren Leon Draisaitl.

Edmonton Oilers har ikke oplyst, om udviklingen betyder, at Patrick Russell skal tilbage til den lavere rangerende klub Bakersfield Condors i udviklingsligaen AHL, hvor han har spillet, indtil han fik sin NHL-chance i søndags.

Her indledte den danske VM-spiller sæsonen med at lave ni point i 11 kampe, og de gode præstationer indbragte en indkaldelse til NHL-mandskabet.

Russell fik spilletid mod både Calgary Flames søndag og mod Vegas Golden Knights et døgn senere, men begge kampe endte med nederlag.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Dagen i dag: Det var mit livs sværeste skilsmisse, fortæller Helle Virkner

1994 Det var mit livs sværeste skilsmisse, bekender Helle Virkner langt henne i sin meget langstrakte erindringsbog ”Hils fra mig og kongen”, der udkommer i dag. Talen er om opbruddet i 1973 fra ægteskabet med Jens Otto Krag. Der havde været for mange kvinder i hans liv sammen med hende. Beviserne forelå. Han bekræftede dem selv, samtidig med at han holdt fast ved, at hun stadig var hans elskede Helle, genstanden for de varmeste kærlighedserklæringer i gengivne breve. Disse private ytringer til indehaveren af vekslende kælenavne er trykt med fremhævet skrift. Det gælder også digte, han skrev til sin Helle: ” ..thi dagens glæde skal kappes med længslen efter næste nats lidenskabelige hvile”. 1969 Samtidig med, at flere jyske byer undersøger mulighederne for flyforbindelse til Hamborg, foregår der for tiden en række undersøgelser om flyvning mellem Odense og Aalborg. Tanken om en flyrute mellem Odense og Aalborg er ikke af ny dato. Den har været drøftet adskillige gange, og hovedårsagen til, at spørgsmålet er rejst, er Statsbanernes stædige vægring ved at lade de to hurtigste lyntog i forbindelsen til og fra Aalborg, ”Limfjorden” og ”Nordjyden”, standse i Odense. Flere fynske industrivirksomheder har forhandlet med flyselskabet Bel Air i Odense om muligheden for at få etableret en fast rute til Aalborg, og selskabet har ansøgt om tilladelse til flyruten med foreløbig tre ugentlige dobbeltture. 1944 Generaldirektoratet for statsbanerne meddeler, at der indtil videre kun bliver sejlet to daglige færgeture over Storebælt i hver retning. Det betyder, at der kun vil være to togforbindelser fra Odense til Sjælland kl. 6.10 og kl. 11.50. Under hensyn til indskrænkelserne i tog- og færgedriften henstiller generaldirektoratet meget indtrængende til befolkningen om kun at foretage de allernødvendigste rejser mellem landsdelene. Forbindelserne mellem Odense og Jylland bliver indtil videre uændrede. Men indskrænkelserne i færgedriften vil formentlig betyde, at adskillige rejsende fra Jylland mod København vil foretrække at overnatte i Odense og rejse videre med det tidlige morgentog.

Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Odense For abonnenter

Odense Kommune betalte for hotel, rejser og en konsulentrapport: Så meget kostede falleret tour-drøm

Annonce