Annonce
Middelfart

Ny dato: Klimafolkemødet flyttes ind i september

Det hidtil største Klimafolkemøde i Middelfart rykkes en uge og placeres dermed 3.-5. september. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Årets Klimafolkemøde i Middelfart rykkes en uge på grund af myndighedernes anbefalinger.
Annonce

Middelfart: Der bliver ikke noget Klimafolkemøde i slutningen af august med de seneste udmeldinger fra myndighederne. I stedet er de tre dages festligheder rykket en uge og dermed ind i september, så det i stedet falder 3.-5. september. Det skriver Middelfart Kommune i en pressemeddelelse.

Tidligere på ugen måtte borgmester i Middelfart Kommune, Johannes Lundsfryd (S) melde ud, at der ikke var nogen plan b. Men den er altså fundet nu.

- Det er helt afgørende, at vi fastholder det store fokus på klimadagsordenen, som vi hidtil har haft, og derfor er vi glade for, at der fra arrangørernes side er bred opbakning til at rykke Klimafolkemødet en uge til 3.-5. september, siger han.

Annonce

- Den grønne vinkel skal fylde

Målet med Klimafolkemødet i Middelfart er, at det i løbet af de kommende år skal blive et arrangement med national bevågenhed og op mod 6000 deltagere.

En af partnerne i samarbejdet er Region Syddanmark, og regionsrådsformand Stephanie Lose glæder sig over, at det er lykkedes at samle mødets arrangører om et nyt tidspunkt så hurtigt.

- Det er helt afgørende, at vi fastholder den offentlige konsensus om klimadagsordenen, ligesom behovet for at udbrede grønne investeringer ikke er blevet mindre af den krise, vi nu befinder os midt i. Tværtimod skal den grønne vinkel også fylde i diskussionen af, hvordan Danmark kommer på fode igen. De samtaler og handlingsperspektiver skal vi have fokus på til årets Klimafolkemøde, og det er nu med de nye datoer blevet en mulighed, siger hun.

Klimafolkemødet til september bliver den fjerde og hidtil største udgave, og både Johannes Lundsfryd og Stephanie Lose understreger, at Klimafolkemødet nøje vil følge eventuelle nye anbefalinger fra myndighederne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce