Annonce
Kerteminde

Ny dagligvarebutik i Kerteminde: Folk på gaden er bekymrede for bådejerne

Der er delte meninger om en eventuel dagligvarebutik ved Circle K, men flere er bekymrede for bådejerne.
Annonce

Kerteminde: Politikerne i Kerteminde Kommune skal torsdag 29. oktober drøfte en ny udviklingsplan for havneområdet nord for Grønlandsgade. I et tillæg til masterplanen er det foreslået, at der skal placeres en ny, stor dagligvarebutik ved siden af rutebilstationen og Circle K. Onsdag 14. oktober var der bekymring at spore hos folk i byen.

Allan Johansen, Odense, har båd i Kerteminde:- Jeg kommer til Kerteminde, fordi jeg har en båd liggende her. Det er min kystby. Hvis jeg ikke kan have den på land her, og det bliver besværligt, kan jeg godt finde på at flytte den til Middelfart.- Vi diskuterer det hele i sejlklubben. Måske kunne vi rykke bådene sammen på lidt mindre plads.- Jeg har ikke nogen holdning til dagligvarebutikken, eller hvor jeg handler. Det vigtige er, at de har det, jeg vil have.
Inger Andreasen, sommerhusejer i Kerteminde:- Jeg synes, det ville være godt med en større Netto. Priserne i Brugsen er høje, og det vil være godt med noget konkurrence. Jeg ville absolut bruge den mere så.- Placeringen er fin, men jeg kunne godt blive lidt bekymret for bådejerne, hvis de mister plads.- Hvis Brugsen må udvide hernede, hvorfor skulle Netto så ikke også have lov?
Leif Petersen, Birkende:- Jeg tror, at det kommer til at skygge for det, de har planer om at bygge i strandkilen, men der må jo være en idé med det.- Det kunne også ske at skabe ballade med busserne, og så tager det plads fra bådejerne. Det er ikke en god idé.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Falck lukker sine lyntestcentre fra februar

Annonce