Annonce
Odense Bulldogs

Ny cheftræner på plads i Bulldogs

Paul Thompson kræver meget af sig selv - og af sine spillere. Foto: Odense Bulldogs
Britiske Paul Thompson erstatter Marc Lefebvre som cheftræner for Odense Bulldogs. Aftalen er toårig.

ISHOCKEY: Trænerskiftet i Odense Bulldogs er på plads.

Den 52-årige brite, Paul Thompson, erstatter Marc Lefebvre som cheftræner for Odense Bulldogs, der i denne sæson endte sidst i grundspillet i ligaen.

Thompson har en lang trænerkarriere bag sig, hvor han blandt andet har stået i spidsen for Coventry Blaze og Sheffield Steelers i EIHL i henholdsvis elleve og fire sæsoner.

Paul Thompson førte Coventry Blaze til mesterskabet i fire sæsoner og modtog undervejs to gange prisen som årets træner i EIHL. I perioden fra 2007 til 2011 stod Paul Thompson endvidere i spidsen for det britiske ishockeylandshold.

Den rutinerede brite har ydermere erfaring fra den bedste tyske liga, DEL, der er blandt de allerstærkeste ligaer i Europa. Han var cheftræner for Schwenninger Wild Wings, og han har også har været træner i Allsvenskan for IF Troja-Ljungby.

Udover sin brede erfaring fra de store europæiske ligaer medbringer Paul Thompson erfaring fra den danske liga, hvor han var cheftræner for Aalborg Pirates tilbage i 2014/15-sæsonen.

Annonce

Ser frem til entré

Paul Thompson ser frem til gøre entré i Odense Bulldogs:

- Jeg har haft mange møder med Ole (Ole Nielsen, administrerende direktør i Odense Bulldogs, red.) omkring holdet og de fremtidige ambitioner, og jeg ser frem til at opbygge og implementere en ny kultur i Bulldogs, hvor arbejdet allerede begynder nu.Målet er at skabe en stabil udvikling i klubben, hvor vi spiller slutspil i hver sæson

Paul Thomson, ny cheftræner i Odense BulldogsSom træner er Paul Thompson altid velforberedt og organiseret, og han forlanger præcis det samme af sin trup, hvor hårdt arbejde både på og uden for isen skal bidrage til at skubbe holdet i den rigtige retning dag for dag, konstaterer klubben på sin hjemmeside.

- Målet er at skabe en stabil udvikling i klubben, hvor vi spiller slutspil i hver sæson. Men der er forskel på at sige, at man er et slutspilshold og så rent faktisk være det. Der venter hårdt arbejde og vi skal have de rette spillere med på rejsen, der motiveres af udfordringen og som vil arbejde stenhårdt og engageret mod at etablere os som et konkurrencedygtigt hold. Vore fans skal begejstres med vor spillestil, engagement og vilje til at vinde. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med den nye sæson, fastslår Paul Thompson.

Annonce

Interessante kandidater

Fra Ole Nielsen lyder det:

- Vi har fået en meget stor trænerkapacitet. Paul er yderst kompetent og har den helt rette profil til at indfri vores sportslige ambitioner om slutspil allerede i den kommende sæson. Han har masser af vigtig erfaring fra de europæiske ligaer samtidig med, at han har et indgående kendskab til den danske liga.

Med Paul Thompson som cheftræner skal klubbens sportslige ambitioner realiseres.

- Vi havde flere interessante kandidater oppe at vende, men Paul Thompson var uden tvivl det bedste match ud fra vores research. Han har den rette erfaring og rutine til at kunne sætte den fremtidig retning for de sportslige visioner, fastslår Ole Nielsen.

Kontrakten med Paul Thompson er toårig og løber altså frem til udgangen af 2022/23-sæsonen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Rejsevejledninger bliver lempet - men ferierejser frarådes

Assens

Endnu en skole i Assens ramt af corona: - Man kan sætte syv-otte streger under, hvor vigtigt det er, at man isolerer sig

Erhverv For abonnenter

Iværksættermiljøet bobler over: - Jeg kan ikke drikke kaffe med alle

Erhverv

Succes-investor skal finde globale stjerneskud: Kommune hyrer privat iværksætterhjælp

Annonce