Annonce
Nyborg

Ny café i Nørregade: Jim Wichmann er tilbage bag baren

Jim Wichmann opgav Café Anthon tilbage i nullerne. Nu er han tilbage som restauratør med sin nye café, "Jimbo's Kaffebar", som efter planen åbner inden sommerferien. I den mellemliggende periode har han blandt andet arbejdet som konsulent for handelsstandsforeningen og senest for Nyborg Kommune. Arkivfoto: Roland Petersen.
Tidligere håndboldspiller og restauratør, Jim Wichmann, er tilbage i Nyborgs strøggader. Inden sommerferien åbner han "Jimbo's Kaffebar" i Nørregade.

Nyborg: Publikum i Nørregade kan inden længe se frem til et afbræk i deres shopping gennem Nyborg centrale hovedstrøg.

Den tidligere frisør i Nørregade 11 A er fortid, og butikslokalet undergår lige nu en forandring, hvor det er endegyldigt slut med frisørspejle og hårshampoo. I stedet vil det skumme af cappuccino og fadøl i lokalet, når den tidligere håndboldspiller og Café Anthons mangeårige indehaver, Jim Wichmann, slår døren op til sin ny café under navnet "Jimbo's Kaffebar."

- Det bliver en kaffebar med kaffe. Men du kan også købe andre drikkevarer som øl og vand, bemærker Jim Wichmann, som drev den nærliggende Café Anthon i Mellemgade i hele 14 år.

Annonce

Rock og kaffe

Jim Wichmann har de seneste år arbejdet for Nyborg Kommune, men nu helliger han sig arbejdet som restauratør og nabo til Vinspecialisten og næsten nabo til PhotoCare.

- Jeg ta'r chancen og springer ud i det. Det er et stort skridt, medgiver Jim Wichmann, som i disse dage er gang med at indrette "Jimbo's Kaffebar".

Et navn - eller et brand - han allerede er kendt for gennem "Jimbo's Rock", som i årevis har været synonym med masser af god rock med Jim Wichmann som leverandør.

Toner fra dengang, da David Bowie og alle de andre koryfæer fra de store årtier toppede musikalsk.

Hvornår caféen slår døren op for publikum er endnu ikke helt på plads. Men det bliver inden sommerferien, fastslår den kommende restauratør i Nørregade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Grundejere i Odense kan nedlægge veto: Forbehold for mindesmærke over nazismens ofre vækker vrede

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Erhverv For abonnenter

Sortebro Kro: - Får hoteller og konferencer ikke gang i forretningen, står vi som branche og ser ned i et kæmpe hul

Annonce