Annonce
Faaborg-Midtfyn

Ny butik på vej: Lukket Expert vækkes til live

Ægteparret og nu snart forretningspartnere, Anders Enevoldsen og Maja Baltzer, arbejder på højtryk for at gøre Expert-butikken klar til at åbne på Adelgade i Ringe. Foto: Victor Juul Grønbæk

Expert i Ringe genopstår når tidligere medarbejder Anders Enevoldsen og hans kone Maja Baltzer overtager butikken med nyt koncept og masser af gåpåmod. Målet er at blive midtfynboernes foretrukne elektronikhandler.

Ringe: Det pusler i den tomme Expert-butik på Algade i Ringe. Butikken har siden august stået tom, efter den gamle ejer måtte dreje nøglen om for sidste gang. Nu er håndværkere i gang på fuld kraft for at dørene kan åbnes på ny til den velkendte, orange butiksfacade.

Anders Enevoldsen er nemlig ny ejer af butikken, som inden længe åbner på stedet - en ny Expert-butik med ny målsætning.

- Når vi åbner i Ringe igen, er det ud fra idéen om, at byen har et af Fyns største opland. Vi skal genfange byens mange lokale og loyale kunder, men det skal blive ud fra et ny koncept, der bygger på mere service, pris-garanti og masser af personlighed, fortæller Anders Enevoldsen, som kommer til at være i butikken med sin hustru Maja.

Den 35-årige direktør og butikschef har tidligere arbejdet i den gamle Expert før den lukkede, så han regner stærkt med at mange i byen vil kunne genkende ham. Dette er også led i tanken om, hvordan de fremadrettet skal drive butikken.

- Expert i Ringe skal være mere end blot kæden og kold butiksfacade. Man skal komme ned til Anders og Maja for at få den hjælp og service, så man er bedst klædt på til sine elektronikkøb. Derfor vil vi også gå all-in på sociale medier for at få endnu tættere kunderelationer, siger Anders Enevoldsen.

Annonce
De nye Expert-indehavere ser frem til at åbne butik op med mere fokus på service og kunderelationer. De er spændt og klar på alle de udfordringer, der end måtte følge. Foto: Victor Juul Grønbæk

En varm velkomst

I Ringe Handelsstandsforening er man spændte på åbningen af den nye Expert. Handelsstandsforeningens formand, Jesper Schmidt Larsen, glæder sig især til atter at få mere handelsliv i byen.

- Det er jo en fantastisk nyhed. Vi ved jo, at det er en svær branche, som Expert bevæger sig i, men jeg tror dog på, at de kan slå på service og gode oplevelser til byens handlende. Jeg tror, at tanken om at åbne i byen igen er et tegn på, at den klassiske butikshandel og snakken med rigtige mennesker stadig er mere attraktivt end at snakke med robotter online, siger han.

I handelsstandsforeningen glæder man sig naturligvis over at få nye kollegaer i byen. Formanden tror også på, at der er en psykologisk gevinst at hente her.

- Jeg tror, det giver en større følelse af samhørighed, at vi får udfyldt alle de tomme butiksbygninger. Her i handelsstandsforeningen vil vi fortsat kæmpe for at få flere butiksdrivende til byen, så vi kan styrke mangfoldigheden. Desuden så styrker vi jo hinanden. Hvis man kommer til Ringe efter nyt fjernsyn, kan det jo godt ske, at man lader sig friste af en skjorte på tilbud, siger Jesper Schmidt Larsen smilende.

En frisk start

Ægteparret, der skal drive den nye Expert, ser frem til udfordringerne, der følger med ny butiksåbningen. På nuværende tidspunkt er de kun Anders Enevoldsen ved roret og Maja Baltzer som anden pilot. De håber dog på at kunne trække unge, elektronikglade borgere fra Ringe til at blive en del af arbejdsstyrken.

- Vi er super spændte på at kunne starte. Vi håber på at kunne fange unge med flair og interesse for de samme ting som os - med håbet om butikselever på sigt. Vi har fået og får stadig masser af hjælp fra vores bagland. Vi har alle forventninger om, at det hele nok skal lykkes, fortæller de nye butiksejere.

På nuværende tidspunkt kan de ikke give en præcis åbningsdato. De satser imidlertid på at kunne stå klar til julehandlen.

Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce