Annonce
Trekantområdet

Ny butik med gamle ansigter: Juul på nyt butikseventyr

Juul Women bliver til Karma By Juul til oktober. Det oplyser familien Juul selv på Facebook. Målgruppen bliver ligeledes kvinder. Foto: Kathrine Jensen
Til oktober vil et nyt navn poppe op på butiksfacaden i Danmarksgade. Hidtil har lokalet i nummer 13 huset Juul-Women, men i fremtiden vil Karma By Juul pryde facaden.
Annonce

Fredericia: Til oktober slår familien Juul dørene op til en ny forretning i lokalerne i Danmarksgade 13. Navnet bliver ”Karma By Juul”. I lokalerne, som i dag huser Juul Women er der i skrivende stund ophørsudsalg, som i næste måned altså forvandles til Karma By Juul.

Det oplyser de selv på Facebook.

- Vi håber, I bliver på siden og følger os på rejsen, når vi i oktober slår dørene op til et nyt kapitel i Juul, hvor vi glæder os til at kunne invitere jer indenfor i et nyt og spændende univers, i vores nye dametøjsbutik i Danmarksgade 13, skriver familien i et opslag fra søndag, skriver de.


Vi ved endnu ikke præcist, hvornår vi åbner, men det bliver i starten af oktober. Vi satser på det her, fordi vi brænder for det, og det er det her, vi elsker at lave.

Jan Juul, indehaver af Karma By Juul


Og målt på antal kommentarer og delinger er det en nyhed, der bliver taget varmt imod blandt læserne.

En skriver blandt andet, at ”det bliver dejlig igen at kunne besøge jer”, mens en anden skriver ”det bliver bare så godt at få jer tilbage”.

Som familien selv skriver i opslaget, opsagde Jan Juul samarbejdet med Højer Fredericia ApS, der ejer Juul Women og Mr.-butikken i marts.

- Vi er et familieforetagende og en virksomhed drevet af passion. Vi er i øjenhøjde med alle vores kunder, og vi har altid sat en ære i at behandle alle lige og med respekt og behandle alle som vi gerne selv vil behandles. Vi tog en chance, da vi i 2019 lagde Juul-butikken sammen med Mr. Højer, skriver de på Facebook omkring beslutningen om at slå pjalterne sammen med Højer Fredericia ApS.

Annonce

Brænder for butikken

Om afslutningen på det eventyr, lyder forklaringen i opslaget:

- Desværre skulle det vise sig, at der ikke var plads til vores Juul-værdier. Vores samarbejdspartnere ønskede ikke en familiedrevet virksomhed, hvilket for os er rygraden i Juul og sjælen, der i vores optik var og er en stor del af vores succes. Dette var den væsentligste årsag til, at samarbejdet blev opsagt.

Men nu sker der altså noget nyt i Juul-familien, men det er uvist, hvad butikken præcist kommer til at byde på. Det står dog fast, at målgruppen bliver kvinder.

- Vi ved endnu ikke præcist, hvornår vi åbner, men det bliver i starten af oktober. Vi satser på det her, fordi vi brænder for det, og det er det her, vi elsker at lave, siger Jan Juul.

Han kan endnu ikke løfte sløret for, hvem der bliver det daglige ansigt udadtil, da "der lige skal nogle ting på plads først", som han beskriver det.

Årsagen til, at det først er til oktober, dørene kan slås op til den nye butik er, at der var seks måneders opsigelse på det eksisterende lejemål, oplyser Jan Juul til Fredericia Dagblad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Dyster corona-prognose for Danmark: Kraftigt stigende smitte og tocifrede dødstal til jul

Danmark

Se klippene - udvalgte spørgsmål til statsministeren: Kan jeg bryde loven og via min uvidenhed slippe for straf?

Fyn

Kendt fynsk kok i spil som Årets Fynbo

Kerteminde For abonnenter

Kommune meldt til Arbejdstilsynet for nedrivning af silo: - Det er helt vanvittigt, det de har gang i

Kerteminde

Lokal entrepenør klagede over giftigt pcb: Nu har Arbejdstilsynet været i Kerteminde

Annonce