Annonce
Kerteminde

Ny butik i Munkebo: Garn og blomst i skøn forening

Sussie Nielsen har sammen med sin datter Sabrina åbner butikken Blomst og Garn i Munkebo Bycenter. Foto: Birgitte Søe

Mor og datter Sussie Nielsen og Sabrina Christensen har i fællesskab kastet sig ud på dybt vand. - Nu ser vi, hvad det kan bære. Vi har både en plan A og en plan B.

Annonce

Kerteminde: Blomst og Garn er navnet på en ny butik på Munkebo Bycenter, og det er samtidig en kombination, der kan gøre enhver kvinde glad.

Det mener i hvert fald 47 -årige Sussie Nielsen, der sammen med sin 25-årige datter Sabrina Christensen åbnede butikken i lørdags.

De er kommet flyvende fra start, forsikrer Sussie Nielsen.

- Vi knokler, og vi er blevet taget supergodt imod. Den første uge er gået over al forventning, fortæller hun.

Annonce

Tror på Bycentrets fremtid

- Der er godt nok nogle, der undrer sig over, at vi tør satse på bycentret. Men jeg kan jo huske det fra min barndom, hvor her summede af liv. Jeg tror på, at der er andre end mig, der savner det, og jeg håber, at vi med vores butik kan være med til at genskabe det. Og nu er der jo kommet en ny ejer, der har nogle rigtigt spændende planer.

Sussie Nielsen peger på, at med de gode p-forhold, der er ved bycentret, så bør det også kunne lokke folk til fra oplandet.

Både Sussie Nielsen og Sabrina Christensen er uddannet i blomsterforretninger - Sussie faktisk i de selvsamme lokaler, som hun nu selv har startet butik i.

- Min datter meget opsat på en blomsterbutik, men jeg er glad for at strikke, så vi valgte at kombinere det. Og vi har heldigvis så meget plads, at vi har kunnet opdele det elegant med gamle bondehusvinduer, så det er blevet rigtig hyggeligt.

Sussie Nielsen har taget tre måneder orlov fra sit job som leder af en børnehave.

- Nu må vi se, om jeg skal tilbage i børnehaven, eller om forretningen kan køre, at jeg er her fuld tid. Vi har både en plan A og en plan B parat alt efter, hvor godt det går.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Løbsarrangør forsøgte at tiltvinge sig adgang til godsejers skov: De vil tjene penge på at løbe i min natur

OB

Ryan ser frem til "Judas"-råb i Lyngby

Sydfyn

Sprængte hus i luften med et kilo sprængstof: Politiet ved ikke, hvor det kom fra

CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce