Annonce
Nordfyn

Ny bolig?: Ejendomsmæglere sætter fokus på Nordfyn

Henrik Christoffersen, Martin Larsen, Jacob Dall og Andreas Finco vil skabe et endnu større fokus på de nordfynske boliger. Foto: PR-foto
To nye partnere i Home skal skabe et tæt samarbejde mellem Odense Nord og Nordfyn.
Annonce

Nordfyn: Indehaverne af Home Nordfyn og Home Odense Nord, Henrik Christoffersen og Martin Larsen, vil i et tæt samarbejde satse helhjertet på Nordfyn.

Derfor er ejendomsmæglerne Jacob Dall og Andreas Finco fra årsskiftet blevet udnævnt som partnere i de to butikker. De får til opgave at udbygge broen mellem boligmarkedet i Odense Nord og på Nordfyn.

- Brobygningen består i, at mange af køberne til de nordfynske boliger kommer fra Odense, og her tager vi dem i hånden og hjælper dem med at finde den rigtige bolig, uanset om den er til salg i den ene eller den anden af vores butikker, fortæller Jabob Dall.

Annonce

Stort hold bag sig

De to partnere kommer til at få et stærkt og lokalt hold bag sig med både unge og erfarne folk.

Blandt andet den 24-årige ejedomsmægler Jacob Lassen, som primært kommer til at befinde sig på Nordfyn.


Brobygningen består i, at mange af køberne til de nordfynske boliger kommer fra Odense, og her tager vi dem i hånden, og hjælper dem med at finde den rigtige bolig, uanset om den er til salg i den ene eller den anden af vores butikker.

Jacob Dall


Han får selskab af den 23-årige Michelle Jørgensen, som er i gang med at uddanne sig som ejedomsmægler. Hun er født og opvokset i Bogense, og har før tilbragt tre måneder hos Home Nordfyn som en del af hendes praktik.

Fra sit skrivebord hos Home Nordfyn sørger sagsbehandler Sandra Wedel Hansen for, at alt papirarbejdet er i orden, mens Tina Ploug har samme rolle i Home Odense Nord-butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Kostråd – ikke klimaråd

Odense Håndbold For abonnenter

Nu med flere billeder fra dramaet: Førte med fem mål elleve minutter før tid - Odense Håndbold tæt på at slå legendarisk hold

Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Annonce