Annonce
Bagsiden

Ny bog: Hader du ikke også når ...

Det direkte modsatte af at tage en for holdet. Teskt og foto fra bogen
"Kongen af Instagram" udsender årets samling af mobilbilleder fra danskerne.
Annonce

Anders Hemmingsen kaldes undertiden "kongen af Instagram", fordi han gennem seks år har formået at få folk til at sende ham billeder af alt mellem himmel og jord, som han forsyner med sjove tekster og sender videre i omløb på eget eller andre medier.

Altså lidt ligesom, når Bagsidens læsere sender sjove billeder ind, som vi trykker. Bare med den forskel, at vi honorerer med bagsidekrus.

I fjor udsendte Hemmingsen sin første opsamlingsbog med de bedste bidrag og nu er den næste her.

"Leder du efter en solseng? Det var trist. Selvom vi slet ikke er her, har vi lagt alle vores ting ved poolens bedste pladser". Foto fra bogen
Annonce

36.000 brokkehoveder

Bogens billeder stammer fra instagram-profilen "117 ting vi hader", som Hemmingsen oprettede sammen med sin barndomsven Thomas Jensen, fordi de havde lyst til at dele de ting i hverdagen, der irriterer dem grænseløst.

36.000 brokkehoveder følger dem i dag og har været så kreative, at "vi ikke bare har fundet en ventil for vores egne utilfredsheder, men også har fået åbnet øjnene for ting, vi ellers ikke havde bemærket var irriterende", som forfatterne skriver i deres forord.

Og så kører det ellers derudad med et billede og en tekst på hver side under kapiteloverskrifter som "helvede er de andre", "ting, der ikke virker" og "Verden er ikke altid, som vi gerne vil have den."

Annonce

Til den sure, gamle mand

Mangler du en julegave til en sur, gammel mand eller en mandelgave, der kan gå på omgang efter gaveudpakningen, og som ikke kræver de store læsefærdigheder, kan denne koncentrerede samling af illustreret brok anbefales.

Vi har lystlæst og plukket lidt i bogen.

Langturschafføren Lasse og campisten Tommy danner af og til par på motorvejen. Tekst og foto fra bogen
Annonce

Om bogen

"117 ting fra hverdagen du helt sikkert også hader" af Anders Hemmingsen, 206 sider, 149,95 kroner. Forlaget Peoples' Press

Axel Andersen fra Ordrup sikrede sig en plads i Guniness Rekordbog under kategorien "Største nar", da han i sjette forsøg formåede at optage hele to handicappladser på stribe med sin sølvgrå BMW. Stort tillykke herfra. Tekst og foto fra bogen.
Rygter vil vide, at personen, der designede pastaposen, gik under jorden engangi 1980'erne efter at have modtaget utallige trusler på livet. Tekst og foto fra bogen.
Sølvpapirsrullen blev opfundet af hele tre mennesker, der ifølge sejlivede rygter går under navnet "den lumske trio". De menes at gemme sig i den colombianske jugnle og har således undgået myndighedernes søgelys i årtier. Tekst og foto fra bogen.
Hjulet til kontorstolen og ledningen besluttede sig en dag for at indgå i en alliance og sammen være en belastning for menneskeheden. Tekst og foto fra bogen.
Så! Nu kan du lege, at det er en stor firkantet håndgranat. Tekst og foto fra bogen.
Hverdagsterrorisme. Tekst og foto fra bogen.
Annonce
Annonce
Odense

Mand voldtaget på institution

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Nyeste tal: De konstaterede tilfælde af corona er markant på retur i Nyborg Kommune

Annonce