Annonce
Bagsiden

Ny bog: Guide til get away-ferien

Illustration: Mikkel Damsgård Mikkelsen

Bøger: Tankevækkende rejsebog af debutant, der springer ud som forfatter efter en lang karriere som embedsmand i Socialstyrelsen. Bogen henvender sig til den modne levemand- og kvinde, der søger ekslusive og eksotiske oplevelser ud over det sædvanlige.

Ud over en omfattende beskrivelse af, hvordan man vælger de rette heste, køretøjer og ejendomme, rummer bogen som noget helt nyt en nyttig og gennemresearchet guide til, hvordan man på trods af middelindkomst kan finansiere fængslende ferieoplevelser.

Man skal nok være en teknisk nørd eller bankuddannet for at få det fulde udbytte af værket, men det samlede sprogbillede kaster lys over en virkelighed, der ligger langt uden for de flestes rækkevidde.

Britta Nielsen har på rekordtid gjort sig til en af de mest anmeldte danske forfattere. Ikke mindst til det sydafrikanske politi, som mandag morgen indgik samarbejde om en opfølger med arbejdstitlen "Fængslende feriedage".

Annonce

Om bogen

FORFATTER: Britta Nielsen (i samarbejde med økonomiafdelingen i Nyborg Kommune. TITEL: "Turen går til Sydafrika" 96 sider, hvoraf 92 sider beskriver finansieringsdelen, Forlaget Getaway Travel. Travel. PRIS: 111 millioner kroner.

Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Klager over Assens Kommune: - De tilgodeser ikke vores søns behov

Fyn

Folketingspolitikere støtter flere tog på Vestfyn: Uld i mund om regningen

Annonce