Annoncørbetalt indhold

Ny bil? Overvej at lease den

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du længe gået og kigget efter ny bil? Måske dit hoved automatisk drejer sig mod bilforhandlernes vinduer, når du går forbi, eller også er der bare en helt bestemt bil, du næsten får sommerfugle i maven over, når den kører forbi dig på gaden.

Uanset hvad, så handler det nogle gange om at kaste sig ud i det. Hvis du først har planlagt at skulle have ny bil, er det formentlig noget, du har sparet op til eller omlagt økonomien efter, så du kan få råd til det. Men det er ikke altid, det er den mest optimale løsning at købe en bil.

Annonce

Med leasing får du mere frihed. Ved at betale en månedlig ydelse får du den bil, du godt kunne tænke sig. Ydelsen er naturligvis afhængig af, hvilken bil, det drejer sig om, men det giver dig muligheden for altid at opsige aftalen, når du ikke længere har behovet eller lysten til bilen. Lad autohuset Kronsbjerg hjælpe dig med leasing af bil på Fyn. Så er du helt sikker på, at du får god service og at både din bil og dine penge er i bedste hænder. Du kan altid få den rådgivning og vejledning, du har brug for, så der ikke er noget for dig at være i tvivl om.

Mange ting inkluderet

Hvis du vælger at lease en bil, er det rart at vide, hvad det egentlig indebærer. I udgangspunktet følger der en hel del forskellige services med en leaset bil, så det blandt andet er det autohus, du vælger at lease igennem, der står for garanti og service af bilen. Hvis der bliver noget, skal du altså blot kontakte forhandleren, og så vil der blive taget hånd om det. Ved at handle ved et lokalt autohus får du også muligheden for personlig rådgivning, hvor der er kompetente medarbejdere til stede. Det gælder i alle de tre bilhuse, Kronsbjerg har.

Ved at gå med privatleasing slipper du altså kort sagt for ubehagelige, uforudsete udgifter. Du behøver ikke stå med den hurdle at du skal finde ud af, hvor meget du får for bilen, når den skal sælges igen – en bil er noget af det, der hurtigst mister værdi, og man får sjældent særligt meget hjem på den. Hvis du skifter bil ofte, er leasing altså det perfekte valg, for her er det ikke dig, der står for at skulle sælge bilen igen – det klarer forhandleren, du afleverer den blot tilbage og slutter den månedlige ydelse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.