Annonce
Kerteminde

Ny bestyrer inviterer byrådsmedlem på kaffe: Han har kørt en hetz mod Strandbadet

Inden længe vil Strandbadet også begynde at sælge mormor-mad, fortæller Strandbadets nye bestyrer, Sandra Glue. Foto: Peter Ammitzbøll
Den nye bestyrer af Strandbadet, Sandra Glue, inviterer byrådsmedlem Knud Ahrnkiel til kaffe.
Annonce

Kerteminde: Bølgerne har de sidste par år gået særdeles højt om Strandbadet på Nordstranden i Kerteminde. Der har været problemer med toiletter, manglende åbningstider, og senest har debatten raset på facebook over nogle plastikpalmer, der angiveligt skulle skabe en sydlandsk stemning på stranden.

I starten af juli blev Sandra Glue ansat som ny bestyrer, og hun lover, at der nu kommer nye iskugler i vaflen.

- Det er jo et smukt sted, der har den mest fantastiske beliggenhed. Der er så mange muligheder for at skabe en god forretning, siger Sandra Glue, der  blev ansat ved lidt af en tilfældighed.


Der er så mange muligheder for at skabe en god forretning.

Sandra Glue


- Jeg kom egentligt bare forbi, fordi jeg ville leje lokalerne til en konfirmation, og så ville jeg lige give Mohammed (forpagteren af Strandbadet, red.) et par gode råd med på vejen til, hvordan han skulle drive stedet. Og så tilbød han mig jobbet som bestyrer, fortæller Sandra Glue, der tidligere har været daglig leder af Skovgrillen i Middelfart.

Jobtilbuddet kom lidt overraskende, men den enlige mor til fire fra Munkebo sagde ja til udfordringen, og hun har allerede sat en hel stribe af nye tiltag i værk for at rette op på Strandbadets dårlige ry.

- Vi har lavet hele menukortet om. Hvor vi før kun havde otte ting på menukortet, har vi nu 35, siger Sandra Glue, og nævner frikadellesandwichen med hjemmelavede frikadeller som en favorit.

- Og vi har udvidet åbningstiderne. Vi holder åbent hver dag  fra klokken 10-20. Ligegyldigt om det er er overskyet eller regner, så kommer folk ikke til at gå forgæves.

Annonce

Håber striden kan blive bilagt

Sandra Glue er ikke i tvivl om, hvorfor Strandbadet har fået et dårligt ry.

- Det er, fordi Knud Ahrnkiel har kørt en hetz mod stedet. Forpagterne har været en rigtigt stor torn i øjet på Knud, fordi de ikke er danskere, siger Sandra Glue, der fortæller, at forpagterne har mistet modet til selv at drive stedet videre.

- Det har jo været en besættelse for Knud Ahrnkiel, at de skulle ned med nakken, fortæller Sandra Glue, der håber, at striden nu kan blive bilagt, og hun opfordrer Knud Ahrnkiel til at komme forbi til en kop kaffe.

- Jeg vil gerne invitere Knud, men også alle andre i byen på en kop kaffe, hvis der er noget, de synes, vi skal lave om. Vi går ind for dialog og forståelse, og lige nu kommer alting til at køre efter en snor, fordi vi ved, der har været så hård modstand, siger Sandra Glue.

Annonce

Kommer gerne til kaffe

Knud Ahrnkiel (M) afviser, at han nogensinde skulle have stået bag en hetz mod Strandbadet.

- Ikke så meget som et sekund. Jeg har forelagt nogle spørgsmål til kommunen, omkring den særbehandling Strandbadet har fået. Der er nogle kommunale sagsbehandlere, som jeg helt klart ikke er tilfredse med, men det har ikke noget med personkredsen bag Strandbadet at gøre. Der tager hun helt fejl, siger Knud Ahrnkiel, der gerne kommer forbi til en kop kaffe.

- Ja, det kan jeg love dig for, at jeg vil. Det tager jeg gerne imod, siger Knud Ahrnkiel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Forslået og med begge arme i gips: Bente stødte sammen med flugtcyklist - nu er cyklen også forsvundet

Middelfart For abonnenter

Ikke for at tjene penge: Lokale erhvervsfolk investerer i marina-restaurant for at skabe liv i byen

Annonce