Annonce
GOG

Ny assistenttræner i GOG: Det bliver i familien

Keld Vilhelmsen i aktion som træner for GOG's mænd i 2. division. Fra den kommende sæson gælder det assistentrollen for ligaholdet: Foto: John Svejer Stenstrup
Et nok så kendt GOG-navn, Keld Vilhelmsen, erstatter Mathias Albrektsen som assistent for liga-cheftræner Nicolej Krickau.
Annonce

HÅNDBOLD: GOG bliver ofte beskrevet som "en familie". Klubben kan godt lide at benytte personer, der har arbejdet - eller arbejder - i GOG, når der skal hentes én til en ledig post.

Allerede i december stod det klart, at assistenttræner og talentchef Mathias Albrektsen ville forlade GOG. Albrektsen skal fra den kommende sæson prøver sine vinger af som cheftræner i en anden traditionsklub, Ajax København.

Efterfølgende har GOG-ledelsen arbejdet med at sammensætte den nye trænerstruktur, og i den forbindelse har klubben besluttet at hente Keld Vilhelmsen ind til jobbet som assistent.


- Jeg har været i gamet for mange år siden, og nu kom så muligheden igen. Det gav lidt kriller i maven, og det kunne jeg ikke sige nej til.

Keld Vilhelmsen, ny assistenttræner i GOG


Vilhelmsen spillede hele sin aktive karriere i GOG og har desuden i en årrække fungeret som træner for blandt andet GOG's mænd i 2. division - hvor mange af talenterne får prøvet tingene af - samt senest for U19-pigerne.

Annonce

Kriller i maven

Keld Vilhelmsen fortæller, at han ikke var lang tid om at slå til.

- Jeg har været i gamet for mange år siden, og nu kom så muligheden igen. Det gav lidt kriller i maven, og det kunne jeg ikke sige nej til, lyder det fra Keld Vilhelmsen, der ud over sine mange kampe for GOG også er noteret for 75 A-landskampe  frem til år 2000.

Keld Vilhelmsen har indgående kendskab til en række af GOG-spillerne, som han kender fra både klub og skoletid. Han siger:

- Jeg kender mange af de unge drenge fra 2. divisionsholdet, og så er jeg sportsklasseleder på Nymarkskolen i Svendborg, hvor jeg også har mødt en del af dem. Mange af dem har jeg faktisk kendt gennem en årrække.

Keld Vilhelmsen fastholder en administrativ rolle i kvindeafdelingen, og han fortsætter på Nymarkskolen.

- Jeg skal have omprioriteret tiden lidt, og det bliver nok døgndrift, men det kan jeg jo lide. Og mine forældre bor heldigvis tæt på hallen, så det kan være, at jeg får mit gamle værelse igen, siger Keld Vilhelmsen med et lille smil.

Annonce

Glad for intern rekruttering

GOG-direktør Kasper Jørgensen er også tilfreds.

- Keld er en rigtig klubmand, som kender hver en krog i hallerne, og så har han en lang række sportslige og menneskelige kompetencer, som matcher vore ønsker perfekt. Keld har mødt en masse af spillerne fra sit arbejde med 2. divisionsholdet, og han og Krickau kender selvfølgelig også hinanden godt, siger Kasper Jørgensen, og han tilføjer:

- Vi er sikre på, at Krickau/Vilhelsen er en god konstellation, og i lyset af de usikkerheder, som coronakrisen har skabt, er det på alle måder en god løsning, at vi kan rekruttere internt.

GOG's ligatrup indleder træningen torsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Påvirket fynbo fik taget bilen

Annonce