Annonce
Middelfart

Ny afdelingsdirektør på plads: Louise Snitkjer afløser Claus Hansen i Middelfart Sparekasse

Louise Snitkjer afløser Claus Hansen som privatkundeansvarlig på Middelfart Sparekasses hovedkontor. Foto: Middelfart Sparekasse
36-årige Louise Snitkjer forlader Nordea og får igen kort til arbejde.

Middelfart:  36-årige Louise Snitkjer skal fremover skal stå i spidsen for Middelfart Sparekasses privatafdeling i Middelfart. Hun afløser Claus Hansen, der efter 14 år på posten, 1. august valgte at kaste sig over restaurationsbranchen og nu driver Restaurant Marsvinet på Middelfart Marina.

En erfaren leder med både branche- og lokalkendskab. Det er den korte fortælling om den nye kvinde i spidsen for Middelfart Sparekasses privatafdeling i Middelfart. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra sparekassen.

Hun kommer til sparekassen efter mange år i Nordea. Siden 2012 har hun været leder, senest i Nordeas privatafdeling i Haderslev. Tidligere har hun været leder i både Middelfart, Ejby og Assens.

Martin Baltser, adm. direktør i Middelfart Sparekasse, har set frem til at kunne byde Louise Snitkjer velkommen.

- Louise stod stærkest i et i øvrigt meget stærkt ansøgerfelt. Hun har den faglige ballast, ledererfaring og lokalkendskab. Det er den perfekte kombination for os, siger Martin Baltser.

Annonce

Tilbage til hjemmebanen

Louise Snitkjer får en noget kortere tur på arbejde nu. I stedet for at køre til Haderslev kan hun nøjes med at tage turen fra pigekvarteret i Middelfart til Havnegade hver morgen.

-For mig er det et ekstra lag på arbejdslivet at skulle arbejde, hvor jeg og min familie bor. Det giver mig mulighed for at udnytte mit lokalkendskab og netværk, siger Louise Snitkjer.

Hun bor med sin mand, Michael, og parrets to drenge på seks og to år. I fritiden sidder hun blandt andet i forældrebestyrelsen i Børnehuset Nysgerrium.

Under normale omstændigheder ville sparekassen invitere til reception for at give kunder, samarbejdspartnere og andre mulighed for at hilse på den nye afdelingsdirektør. Grundet corona-situationen må det vente, til tiden og smittetallene igen tillader større forsamlinger, oplyser sparekassen i sin pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Kamerahold ville ikke hilse på OL-chefen fra Tommerup: Mere end et år senere gennemføres OL 'stensikkert'

Annonce