Annonce
Middelfart

Bolsjebutik er åbnet i gågaden: - Vi får mere og mere travlt for hver dag

Lillebælt Bolcher er åbnet i Algade 34 i Middelfart. Hen over sommeren kan børn komme og lave deres egne bolsjer og slikkepinde tirsdag til torsdag fra 12 til 16. Foto: Jonathan Møller Nielsen
Ægteparret Rafi og Feroozan Shirzad har netop åbnet Lillebælt Bolcher i Algade i Middelfart, hvor man kan i løbet af sommeren kan lave egne bolsjer og slikkepinde.

Middelfart: Det har siden 1. juli været muligt at få sig lidt til den søde tand i den tidligere ure- og smykkebutik i Algade 34 i Middelfart.

Ægteparret Feroozan og Rafi Shirzad, der bor i Fredericia, har nemlig åbnet butikken Lillebælt Bolcher, hvor man både kan købe is og hjemmelavede bolsjer. Og de føler sig indtil videre taget godt imod, fortæller Rafi Shirzad.

- Jeg synes, at folk har været meget positive over for det her. Folk fra Middelfart synes, at det er en god ide, og de siger, at de mangler sådan en butik her i byen. Så det er nogle glade kunder, når de kommer ind, siger han.

Annonce

Butikken, der deler lokaler med en udstilling om andelsbevægelsens historie, består af en iskiosk og Rafis bolsjeværksted. Rafi Shirzad har 10 års erfaring med at lave bolsjer fra det kendte Blåvand Bolcher, og fra åbningsugen og de kommende tre uger inviterer han børn til at komme og lave deres egne slikkepinde og bolsjer tirsdag, onsdag og torsdag fra klokken 12 til 16.


Der er mange her i området, der siger, de ikke vidste, at der er sådan en butik her. Men de begynder lige så stille at finde ud af det.

Rafi Shirzad, Lillebælt Bolcher


Folk skulle opdage stedet

Lillebælt Bolcher har ikke reklameret ret meget for sin nye tilstedeværelse i byen, og derfor befinder forretningen sig på en opadgående kurve, hvad angår antallet af kunder, fortæller Rafi Shirzad.

- Vi kan mærke, at vi får mere og mere travlt for hver dag. Der er mange her i området, der siger, de ikke vidste, at der er sådan en butik her. Men de begynder lige så stille at finde ud af det, lyder det fra bolsjemageren.

Torsdag eftermiddag havde Rafi Shirzad travlt med at vise børn, hvordan man laver sine egne bolsjer og slikkepinde. Her er det med appelsinsmag. Foto: Jonathan Møller Nielsen

Eftersom meget af sommeren er sat af til at lade børn komme forbi og prøve kræfter med at lave bolsjer, er der ikke tid til for alvor at få bolsjeproduktionen op i omdrejninger. Men det er planen efter sommeren, siger Rafi Shirzad.

- Vi håber, at vi efter sommeren også kan lave nogle bolsjer, vi kan sælge i butikken. Og så håber vi også, at gøre det muligt for folk at bestille bolsjer til konfirmationer, bryllupper og fødselsdage og sådan noget. Så de selv kan vælge smag og farve, siger han.

Annonce
Odense For abonnenter

Kaos i handelsgade trækker ud: Truer med dagbøder til byggefirmaer - Pengene burde gå til os

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: Fortsat under 100 indlagte - 17 i respirator

Annonce
Annonce
Annonce
Nyborg

Årsag til dødsulykke i børnehave er nu fundet

Sydfyn For abonnenter

Fra vild mose til tør græsmark: Godsejer anmeldt til politiet for at dræne naturbeskyttet moseområde

Kultur

Skrækfestival med fokus på det morbide: De levende pikkes nat rammer Odense

Kerteminde

Lines hobby overtog hjemmet: Derfor var hun nødt til at begynde at sælge af det

Odense

Ny friskole åbner i Odense: De drømmer om at rykke ind på havnen

Danmark

Mandagens coronatal: Fortsat under 100 indlagte - 17 i respirator

Sport

Sport Fyn erfarer: Efter dramatisk brud i Dalum - Puerto Rico-angriberen tripper i Middelfart-kulissen

SØSIDEN

Thomas Blachmans husbåd: Gammel Svendborgsund-færge vendte hjem

Erhverv

Marianne storsmiler efter endnu en rekordsommer i havnekiosk på lille ø: Det er første gang nogensinde, hun har solgt bleer

Sport

Max Fenger kan få chancen hos OB i pokalkamp

Odense For abonnenter

Fik unikke H.C. Andersen-klip for 320.000 kroner: Ja, digteren har faktisk været i Afrika

Sport

Han var med, da OB senest vandt DM-titlen: Også OB skal nu levere i Jørn Bonnesens ånd

Annonce