Annonce
Nyborg

Nu vender de snart tilbage: Politikere mødes ansigt til ansigt

Der har ikke været byrådsmøde på rådhuset i Nyborg siden 28. februar. På onsdag vender de lokale politikere og et begrænset antal tilhørere tilbage. Foto: Annelene Petersen
Det bliver med begrænset adgang og efter alle coronakunstens regler, Nyborgs lokalpolitikere i næste uge mødes på rådhuset.
Annonce

NYBORG: Fire måneder efter, de sidst mødtes ansigt til ansigt, vender politikerne i Nyborgs byråd i næste uge tilbage til rådhuset.

Det sidste byrådsmøde, før coronakrisen satte ind med en nedlukning af Danmark og forbud mod at forsamles flere end nogle ganske få personer, fandt sted den 28. februar.

Siden er byrådsmøderne blevet afviklet i cyberspace - med de 25 politikere foran hver deres skærm og interesserede borgere med live på kommunens hjemmeside, Kommune TV og Facebook.

Nu tillader den gradvis genåbning af Danmark imidlertid møder med op til et halvt hundrede deltagere.

Annonce

Næsten normale tilstande

Og dén chance for at lade det nære demokrati vende tilbage til noget, der ligner normale tilstande, lader byrådet i Nyborg ikke gå fra sig.

Det er således både politikere og borgere, der får adgang til den fine, gamle byrådssal på onsdag.

Dog sætter coronareglerne og byrådssalens størrelse en begrænsning på antallet af tilhørere på 40.

Dagordenen for næste uges byrådsmøde bliver offentliggjort fredag.

Og så vil det i øvrigt som altid være muligt at følge livetransmissionen af byrådsmødet på Nyborg Kommunes hjemmeside, Kommune TV og kommunens Facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce