Annonce
Odense

Nu skal der tales business: Tinderbox vil lokke lokale erhvervsfolk med VIP-luksus

I år kommer VIP-billetterne til Tinderbox ikke til salg på nettet, men skal i stedet købes direkte igennem Tinderbox.
  • Tinderbox vil gerne have flere erhvervsfolk til at bruge festivalen til at fremme deres forretning.
  • Derfor bliver VIP-området opgraderet, bl.a. med en ny restaurant, og VIP-billetterne bliver i år ikke sat til salg på nettet.

Odense: Det kan godt være, at der er masser af fed musik, øl og fest i de tre dage i slutningen af juni, hvor Tinderbox fylder Tusindårsskoven i Odense. Men der skal også snakkes forretninger på festivalen, og det betyder, at VIP-billetter i år ikke bliver sat til salg på nettet - de kan kun købes direkte hos Tinderbox.

- VIP-området bliver noget helt særligt i år, og vi ønsker en større dialog med virksomhederne, om de mange muligheder, der er, så de får den helt rette oplevelse og en skræddersyet løsning. Derfor kommer billetterne ikke til salg på nettet, siger Eva Pasgaard, sales and partner manager for Down the Drain Group - selskabet som arrangerer blandt andet Tinderbox og Aarhus-festivalen Northside.

Hun har til opgave at professionalisere samarbejdet mellem Tinderbox og det fynske erhvervsliv samt festivalens lokale samarbejdspartnere. Det skal konsolidere Tinderbox i den fynske bevidsthed, nu da de sidste kommunale tilskud fra Odense Kommune er betalt som led i en 10-årig aftale om festivalen i Tusindårsskoven. Derfor kommer der fra i år større fokus på, hvad festivalen kan tilbyde ud over musik og underholdning.

- Jeg ønsker, at endnu flere erhvervsflok skal bruge festivalen til at snakke forretninger. Vi har derfor givet VIP-området en seriøs opgradering, forklarer Eva Pasgaard i en pressemeddelelse.

Et VIP-armbånd giver blandt andet adgang til flere barer med et udvalg, som ikke findes på den øvrige del af festivalpladsen, og virksomheder vil i år kunne købe deres "skybox" med udsigt over pladsen.

Annonce
I år kommer VIP-billetterne til Tinderbox ikke til salg på nettet, men skal i stedet købes direkte igennem Tinderbox. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

Gourmetmad - og rigeligt på tallerkenen

En anden del af opgraderingen sker inden for det kulinariske område. Det bliver gourmetrestauranten The Balcony, som får til opgave at kræse om gæsterne i VIP-området, når Tinderbox byder til fest fra 27. til 29. juni.

- The Balcony passer perfekt ind i denne satsning. Tinderbox har de optimale betingelser for at danne rammerne for netværk. Her kan man hygge sig, møde nye forretningsforbindelser og snakke forretninger til langt ud på natten, mens musikken spiller, siger Eva Pasgaard.

Menuen bliver dog tilpasset omstændighederne, fortæller køkkenchef hos The Balcony Anders Jensen:

- Konceptet går i al sin enkelhed ud på at servere gourmetmad af høj klasse, mens man samtidig sørger for, at gæsterne får rigeligt at spise. På Tinderbox møder man Balcony helt nede på jorden. Det er mad, alle forstår og i den samme høje kvalitet som altid, dog med et mere simpelt menukort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1944: 25-årig kvinde har kvalt sine to drenge

1994 Politiet i Odense har beslaglagt en større mængde ulovligt knaldfyrværkeri hos en 33-årig odenseansk ungdomsskolelærer. Læreren solgte fyrværkeriet fra sin bil til sine 15-16-årige elever på en af byens knallertskoler. Læreren nåede at sælge 4500 stykker ulovligt knaldfyrværkeri, inden han blev afsløret på skolen af politiets uropatrulje efter anmeldelser. På lærerens privatbolig og i hans bil beslaglagde politiet godt 2500 stykker farligt fyrværkeri, og læreren sigtes nu for at have købt over 7000 stk. fyrværkeri, blandt andet bomber, der var på størrelse med kokosnødder. Da det beslaglagte fyrværkeri er for farligt at have liggende i kælderen på politigården, opbevares det i en civilforsvarsbunker fra krigens tid. 1969 Det hænder, at folk juleaften kommer i tanker om, at de ikke har fået sendt et julekort eller brev til tante Sofie eller bedstefar. Hvad skal man så gøre for at bøde på glemsomheden? For nogle år siden kunne man sende telegrammer hele juleaften og julenat, men det forlyder, at der nu kun modtages livsvigtige telegrammer. - Vi har ikke noget begreb i den forbindelse, der hedder livsvigtigt, siger telegrafbestyrer N.H. Møller, Odense, og det er ikke rigtigt, at der ikke modtages telegrammer juleaften. Ordningen går ud på, at telegrammer, der ikke kan siges at være vigtige, ikke bringes ud, når de indtelefoneres efter kl. 16.30 juleaften eller nytårsaften. I stedet bringes de ud næste morgen kl. 7.00. 1944 På Harnbjerggaard i Humble på Langeland er der tidligt i går morges udspillet et frygteligt familiedrama, idet fodermesterens 25-årige hustru har kvalt sine to drenge på henholdsvis fem og seks år og derefter berøvet sig selv livet. Ved fire-tiden var fodermesteren stået op og gået i stalden for at påbegynde malkningen, som hans kone plejede at være ham behjælpelig med. Da hun imidlertid efter en times forløb ikke var kommet, blev fodermesteren urolig og gik hjem til boligen for at se, om der var tilstødt hustruen noget. Hun ventede sin nedkomst i nær fremtid. I hjemmet fandt fodermesteren de to smådrenge liggende kvalt i deres senge, mens hustruen havde hængt sig i en snor fra dørkarmen.

Odense

Bazar Fyns butikker håber forgæves på redning: Intet tyder på, at bazaren kan fortsætte

Odense

Redningskrans: Rigmand undersøger mulighed for at redde Bazar Fyn

Annonce