Annonce
Sport

Nu skal de ud af osteklokken

Sådan så det ud, aftene før fire GOG'ere og deres træner drog på VM-togt. I går kom de hjem til Gudme med sølvmedaljer.

EUFORI: En flok trætte men glade VM-sølvvindere vendte i går hjem til hyldest i GOG

HÅNDBOLD: Der var ikke samba i Gudmehallen i går.

Men der var fynsk øl og hotdogs, da GOG præsenterede den kommende sæsons trupper for sponsorer og lokale godtfolk under eget tag.

Og naturligt nok bragede det største bifald ned mod fire trætte, men glade VM-sølvvindere og deres træner, som først sent mandag aften nåede Sydfyn efter rejsen fra Brasilien, hvor Danmark lørdag aften tabte VM-finalen for ungdomslandshold til Sverige efter omkamp.

Jakob GreenJensen, Lasse Svan Hansen, Thomas Mogensen og Anders Eggert samt træner Carsten Albrektsen så alle brugte ud. Men skuffelse over medaljens karat, var der ikke meget af.

- Spillerne har ydet en super-præstation. Vi er jo et hold stort set uden skytter. Det er et sejt hold, mente Albrektsen, der først var gået i seng klokken 4 tirsdag morgen og havde store problemer med en betændt albue og sit indre ur.

I kø ved pølsevognen

- Jeg er nu stadig lidt skuffet, for vi havde kampen lige, hvor vi ville have den, og det var for dårligt, vi ikke vandt. Men omvendt så ved jeg også, at jeg nok skal blive fantastisk glad for sølvmedaljen. Vi var jo to gange ved at ryge ud og kunne have kommet til at spille om 13. pladsen, sagde JakobGreen Jensen, inden han stillede sig i kø ved pølsevognen.

Nu har spillerne så fire dage og en sjat til at fordøje pølserne og de store oplevelser, lande sjælen og blive klar til premieren på HåndboldLigaen. Søndag er Brasilien byttet ud med Fredericia Idrætscenter.

- Jeg glæder mig faktisk til at komme i gang, men det er da lidt uoverskueligt lige nu, og det bliver meget underligt. Vi har lige spillet ni kampe, hvor presset har været maksimalt, og jeg har lige taget afsked med et landshold, der har været en stor del af mit liv de seneste tre et halvt år. Det bliver svært at starte helt forfra med GOG på søndag, sagde Green Jensen.

Ud af osteklokken

Træner Carsten Albrektsen var dog ikke så bekymret.

Han peger på, at Lasse Svan Hansen kommer hjem med en plads på all-starholdet, at Jakob Green Jensen sluttede af med to meget flotte kampe, og at Anders Eggert og Thomas Mogensen har den energi, der kommer af at begynde i en ny klub.

- De glæder sig jo til at spille og vise, hvad de kan. Slutrunden har givet dem stor opmærksomhed fra medierne. En opmærksomhed, de slet ikke havde regnet med. Det, der bliver vigtigt nu, er at komme ud af osteklokken. Det skal nok lykkes. Til gengæld tror jeg, de tager et dyk om nogle uger, for oplevelserne skal fordøjes på et tidspunkt, sagde lands- og klubtræneren.

Forinden var gået en længere seance, hvor direktør Arne Buch gjorde rede for perspektiverne i overtagelsen af Gudmehallen, og hvor sportschef Bent Nyegaard og kvindetræner Søren Haagen fik præsenteret hver sit hold spiller for spiller i de skarpe spotlights.

- Der er mange store oplevelser i vente i den kommende sæson. Det kan I roligt regne med, sagde Nyegaard fra mikrofonen.

Han har formentlig ret, men for de fire VM-spillere ligger sæsonens absolutte højdepunkt nok allerede i stakken af minder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Grundejere i Odense kan nedlægge veto: Forbehold for mindesmærke over nazismens ofre vækker vrede

Danmark

Danmark genåbner grænsen: Tyske, islandske og norske turister er nu velkomne

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Erhverv For abonnenter

Sortebro Kro: - Får hoteller og konferencer ikke gang i forretningen, står vi som branche og ser ned i et kæmpe hul

Annonce