Annonce
Odense

Nu lukkes hullet på omdiskuteret cykelsti

Kort: Odense Kommune
Annonce

Odense: Det har været et ønske fra beboerne i området i mange år. Og nu sker det. Mandag begyndte arbejdet med etablere nye cykelstier langs med Stenløsevej på strækningen imellem Vesterdalen og Brogårdsvej.

De nye stier forbinder cykelstierne på Stenløsevej og Fangelvej, og dermed bliver der lukket et sort hul, hvor cyklisterne over en strækning på 700 meter ellers har måttet køre på den til tider stærkt trafikerede Stenløsevej bag nogle hvide streger i vejkanten.

Der er tidligere etableret cykelstier på Stenløsevej fra Fangel og til Brogårdsvej og igen fra Vesterdalen og ind til Skt. Klemens. De nye cykelstier, der etableres nu, forbinder de to strækninger.

Arbejdet forventes først at være afsluttet til december, og i den periode skal bilisterne på Stenløsevej væbne sig med tålmodighed. For i forbindelse med arbejdet er der opsat et midlertidigt signalanlæg. Og det kan betyde kødannelse de tider på dagen, hvor der er mest trafik. Det oplyser Odense Kommune.

Det er i øvrigt ikke den eneste indfaldsvej, hvor bilisterne udfordres i den kommende tid. Fra tirsdag og 10 dage frem, bliver der kun en farbar vejbane i vestgående retning på Middelfartvej, når der skal udføres fjernvarmearbejde ved Ubberudvej. Af samme årsag er hastigheden sat ned til 50 km/t.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce