Annonce
Odense

Nu løber 120 med avisen - skal du også af med coronadellerne?

Flere og flere finder vej til løbefællesskabet Løb med Avisen 2022. Sådan så der ud på Hunderupskolen kort før afgang i mandags. Foto: Michael Nielsen
Anden træningsaften til Løb med Avisen 2022 voksede deltagerantallet markant. Du kan sagtens nå at melde dig til endnu. Se her hvordan.

Odense: Temperaturen var to grader, og deltagerantallet var 120 ved træningsaften nummer to af Løb med Avisen 2022, som fandt sted mandag aften fra Hunderupskolen i Odense.

120 deltagere er 50 procent flere end de 80, der mødte frem til den første træningsaften i forrige uge, så det går den rigtige vej med deltagertallet.

Der er langt op til de 500-600 deltagere, der nogle gange var i de første 16 år af Løb med Avisen, men træningsforløbet, der henvender sig til nybegyndere, skal lige lunte i gang efter to års coronapause.

Annonce

11.000 hjulpet i gang

Gennem 16 sæsoner har Løb med Avisen har hjulpet over 11.000 fynboer i gang med løbetræning på den rigtige måde.

Selv om du aldrig har løbet før, kan du sagtens være med. Deltagerne deles ind i syv grupper, som styres af erfarne fartholdere, der sørger for, at alle er med.

Inden afgang aftaler forløberne i de orange trøjer, hvilke ruter de forskellige hastigheder skal løbe. Så længe det er mørkt, løbes der kun på fortove og oplyste stier. Foto: Michael Nielsen

Hurtigste gruppe løber med en kilometertid på 6.30. Langsomste løber 8.00 pr kilometer. På mandag løber 8.00-gruppen tre km, hvor der skiftes mellem fire minutters gang og to minutters løb. Den hurtigste gruppe løber syv kilometer på mandag.

Tilmeldte træningstempo er ikke bindende, så man kan skifte gruppe i løbet af sæsonen.

Annonce

Tilbud på løbetøj

Ud over den fælles løbetræning hver mandag kl. 18, får du dette med som deltager i Løb med Avisen: Vejledning om løbetræning, træningsprogram, refleksvest, tre foredrag om løb og kost, et æble efter hver træning, tilbud om kvalitetsløbetøj til fordelagtige priser samt nye løbekammerater i et forpligtende fællesskab.

Kunne du tænke dig at gøre noget ved julefedtet eller coronadellerne, er det ikke for sent at melde sig til Løb med Avisen. Tilmeldingsfristen er 31. januar.

Annonce

Mød op på mandag

Næste løbeaften er mandag 24. januar. Grupperne sendes af sted kl. 18 fra Hunderupskolen, Solfaldsvej 11, Odense C. Mød op et kvarter før, så du kan nå at parkere cyklen eller bilen, finde din løbegruppe og få mundbindet af.

På grund af corona-restriktionerne skal alle nemlig bære mundbind på skolen. Men ikke når der løbes.

Annonce

Halv pris for abonnenter

Løb med Avisen strækker sig over 20 uger. Sidste træning er mandag 30. maj.

Prisen er 200 kroner samt et gebyr på 15 kroner. Abonnenter af Fyens Stiftstidende kan deltage for blot 100 kroner plus gebyr.

Løb med Avisen er et samarbejde mellem løbeklubberne Fjordager IF og Odense Gymnastikforening (OGF), Eventyrløbet og HCA Marathon, og Fyens Stiftstidende.

Annonce
Assens For abonnenter

Efter stormøde om spyt, hærværk og trusler skal forældre på banen: - Vi skal passe på med ikke at stigmatisere nogen

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Nedbryderfirma fyret for anden gang efter ny asbest-afsløring: - Vi har fået en garanti for, at BR Miljøtech ikke længere vil være på byggepladsen

Erhverv For abonnenter

Svin med betændte klove blev transporteret af fynsk vognmand - en fik revet trynen revet af: - Det er kun toppen af isbjerget

Odense

I Byen Odense: Specialbutik genåbner i nyt lokale, stor kæde rykker deres butik ud af gågaden, og Madklubben åbner to nye restauranter

Nordfyn

Ukrainsk ambassadør på fynsk besøg: - Det gav dem en tryghed og en forståelse

Eccos overskud skrumper midt i russiske stormvejr: Krigen får negative konsekvenser for skogigantens økonomi i 2022

Kerteminde

Ny drejning i byggeskandale: Byggebrødre med ejendomme på Fyn undersøges af politiet

Kerteminde For abonnenter

De synger stadigvæk ikke 'vi går aldrig hjem' på Den Røde: Regina kæmper dog videre trods nyt afslag

Kritikken hagler ned over omstridt virksomhed, men esbjergenserne boykotter ikke: - Folk har måske en mening, men de går oftest ud med en kasse under armen alligevel

Live Sport For abonnenter

Se matchen her: Holsted Tigers tog imod Esbjerg Vikings

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

OB

Bo Henriksen har noteret sig Hans Christian Bernats fejl og vil søge at udnytte det i pokalfinalen

Middelfart For abonnenter

Ægtepar vil kæmpe mod stor solcellepark: - Jeg har ikke bosat mig på landet for at se på solceller

Faaborg-Midtfyn

Se video: Fyn springer ud i lilla - Syren Bjarne anbefaler særligt disse steder, du skal se

Annonce