Annonce
Nyborg

Nu kommer padel-tennis til Ullerslev

Henrik Vestergård fra Ullerslev Tennis Klub, er sammen med resten af klubbens bestyrelse nået i mål med, at sikre to padel-tennis baner til Ullerslev. Foto: Peter Krogh Frausing
Det er lykkedes Ullerslev Tennis Klub at rejse deres andel af betalingen til to nye padel-baner ved Ullerslev Kultur og Idrætscenter. Anlægningsarbejdet begynder allerede i løbet af uge 38.
Annonce

Ullerslev: Padel-tennis er det nye og vejen frem for Ullerslev Tennis Klub. Det slog Henrik Vestergård og klubbens øvrige bestyrelse fast, da de i 2018 var på udflugt til Tåsinge, som dengang havde fået en splinterny bane.

Nu er bestyrelsen, to år efter, nået helt i mål med at rejse deres andel af de 725.000 kroner, som det koster at anlægge to baner af højeste kvalitet.

- Vi er mange, der glæder os helt vildt til, entreprenøren går i gang med at grave allerede om få dage. Det har været et kæmpe arbejde at få det til at ske, og vi er samtidig blevet mange erfaringer rigere i processen med at rejse penge til projektet, fortæller bestyrelsesformand, Henrik Vestergård.

Når gravemaskinerne lige om lidt slår skovlene i jorden, er der lagt op til, at folk fra Ullerslev og omegn allerede kan spille Padel-tennis omkring efterårsferien i år.

- Padel er en form for tennis, hvor de fleste kan være med. Det kræver ikke de største tekniske færdigheder at spille, og unge såvel som gamle deltager allerede i andre foreninger. Det er idéen, at vi både kan få folk med, som ikke dyrker så meget sport i forvejen. Det bliver også dejligt, at sporten kan udøves udendørs hele året rundt, forklarer Henrik Vestergård.

Sådan ser de padel-tennis baner ud, som skal opføres i Ullerslev i løbet af de kommende uger.
Annonce

Kunstgræsset er i vinkel

Det tog omtrent et år at skrabe egenbetalingen på 300.000 kroner sammen, efter klubben havde indgået en aftale med Nyborg Kommunes Teknik- og Miljøafdeling. Da fire fonde havde spædet til, og klubben selv havde fundet 50.000 kroner i klubkassen, kunne arbejdet med at finde en leverandør gå i gang.

- Der var flere ting, man skulle forholde sig til. Blandt andet er banen lavet på en bund af kunstgræs og sand, og dem findes der altså flere forskellige af. Vi endte med at vælge en model, hvor græsset sidder på skrå i stedet for lige. Det vurderede vi var den bedste bund, fortæller Henrik Vestergård.

Efter banen bliver indviet i efteråret, skal en række målrettede events få borgere fra Ullerslev og omegn i gang med at dyrke sportsgrenen, som er det seneste skud på stammen fra Ullerslev Tennis Klub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce