Annonce
Faaborg-Midtfyn

Nu kommer der endnu mere liv på strøget i Faaborg: Bella Beluga åbner showroom i Østergade

Betina Stub Thygesen skal bruge det nye showroom som kombineret kontor og butik. Foto: Maria Retoft Pedersen
Betina Stub Thygesen rykker ud af hjemmekontoret og ind i nyistandsatte lokaler, hvor hun vil kombinere showroom, butik og kontorplads.

Faaborg: Nu kommer der liv i endnu et af de tomme butikslokaler i Faaborgs hovedgade.

Betina Stub Thygesen, der står bag tøjbrandet Bella Beluga, rykker nemlig ind i Østergade 5, der senest har huset Tit-Tit Lingeri by Gerlach.

Og hun er klar til at slå dørene op allerede lørdag d. 17. april.

Annonce

Betina Stub Thygesen er yogalærer og arrangerer yogaretreats og yogaworkshops, og siden 2014 har hun solgt yogatøj gennem egen webshop og via forhandlere rundt om i landet.

Kollektionerne designes af Betina selv, mens produktion finder sted hos udvalgte leverandører, primært italienske.

- Jeg har 55 forhandlere rundt omkring i landet og ganske få i Holland, Norge og Belgien. Men egentlig har jeg ikke ret meget lyst til at udvide i udlandet. Min mission er ikke at blive helt vildt stor, det er egentlig bare at have det godt med det, jeg laver, siger hun.

Med den nye kombinerede showroom/butik bliver det muligt for både forhandlere og kunder at se nærmere på varerne og gøre en handel.

Hunden Sofus var med på arbejde, da Ugeavisen kiggede forbi. Foto: Maria Retoft Pedersen

- Og så er det jo dejligt for mig at blive en del af det liv, der er her i midtbyen. Det er altid rart at komme tæt på kunderne, og jeg har rigtig mange gode kunder i Faaborg også, siger Betina Stub Thygesen.


Jeg har 55 forhandlere rundt omkring i landet og ganske få i Holland, Norge og Belgien. Men egentlig har jeg ikke ret meget lyst til at udvide i udlandet. Min mission er ikke at blive helt vildt store, det er egentlig bare at have det godt med det, jeg laver.

Betina Stub Thygesen


I dag sælger hun omkring 50 procent af sine varer gennem forhandlere, mens 50 procent sælges gennem webshoppen.

Betina Stub Thygesen er alene i firmaet, og det passer hende ret godt.

- Jeg har en omsætning, som gør, at jeg kan trække en fin løn ud til mig selv. Hvis jeg skal aflønne en medarbejder, betyder det også, at jeg skal have en væsentlig større indtjening.

Bella Belugas signaturserie er en serie af seamless yogatøj (uden mærkbare sømme, red.), men Betina har gennem tiden også eksperimenteret med økologisk bomulds- og bambustøj samt spatøj til badehoteller mm.

I butikken i Østergade har hun også fået et udvalg af kopper og buddha-bowls med Bella Beluga-logo fremstillet af den midtfynske keramiker Heidi Vang, som Betina Stub Thygesen tidligere har arbejdet sammen med i fitnessbranchen.

Der bliver ikke faste åbningstider i butikken, men den vil være åben, når Betina Stub Thygesen er på kontoret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Odenseansk kvinde bor i sydisraelsk by under raketangreb: Vi løber i pendulfart til beskyttelsesrummet

Nyborg

Borgermøde med coronapas

Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce