Annonce
Kerteminde

Nu kommer der en løsning på farligt kryds: - Vi har været heldige

Ole Kristiansen (tv.) kan nu sammen med Robert Aaby (th.) se frem til, at det farlige kryds, som de i en årrække har været frustreret over, nu får et signalanlæg. Arkivfoto: Daniel Poulsen
Efter mere end 17 år får de lokale beboere i Munkebo et signalanlæg i et farligt kryds.
Annonce

Munkebo: I 17 år har krydset mellem Munkebovej og Troels Alle været på en liste over projekter, hvor trafiksikkerheden skal forbedres. Gennem flere år har krydset været en sortplet for kommunen, da der har været en række uheld.

Fyens Stiftstidende har tidligere sat fokus på det farlige kryds i Munkebo, hvor Ole Kristiansen sammen med Robert Aaby fortalte om deres oplevelse af trafikken mellem de to veje.

Kerteminde Kommune har i den netop indgåede budgetaftale samlet set budgetteret fem millioner kroner til to projekter, der skal forbedre trafiksikkerheden i Marslev og Munkebo. Gennem årene har flere skitser og løsninger været omtalt, og alt fra en rundkørsel til flere lygtepæle har været i spil.

Annonce

Glæden er til at tage at føle på

I sidste ende er valget faldet på et signalanlæg, der allerede skal laves næste år, og det glæder Ole Kristiansen, der selv bor i området og har en bådplads ved den lokale havn.

- Vi er utrolig glade herude. Jeg er helt sikker på, at mange vil blive glade for, at vi kan komme sikkert over vejen igen, fortæller Ole Kristiansen.

Han tilføjer, at der stadig er et usikkerhedsmoment, da nogle trafikanter måske vil køre overfor gult, så krydset stadigvæk ender med at være farligt, men det er for tidligt at sige.


Det er kun positivt. Vi har været heldige, så vi kan penge. Det har lige været det rette tidspunkt, vi har nævnt det på, så vi kan få den opgave løfte

Ole Kristiansen


Han tror dog, at sikkerheden vil blive forbedret med en lyskurve.

- Det er kun positivt. Vi har været heldige, så vi kan få penge. Det har lige været det rette tidspunkt, vi har nævnt det på, så vi kan få den opgave løftet, siger Ole Kristiansen.

Annonce

'Det er alletiders'

Erling Rasmussen, der ad flere omgange har arbejdet for mere lys i krydset, udtrykker skepsis overfor, om projektet nu også bliver til noget i virkeligheden, men han ser frem til et lyskryds.

- Hvis det bliver gennemført nu ligesom, at de har lovet alle de andre år, så er det alletiders. Det er et af de steder, hvor der er rigtig meget trafik, og hvor der jævnligt sker uheld, fortæller Erling Rasmussen, der bor i området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Sundhedshus på giftig grund

Erhverv For abonnenter

Lukkede fabrik i Ringe: Nu tjener fynsk kæmpe koncern penge igen

Annonce