Annonce
forside

Nu kommer Anne, Sanne og Lis: Gamle rocktøser på Valdemars Slot

Sanne Salomonsen, Anne Linnet og Lis Sørensen er hovednavne ved en ny endagsfestival på Valdemars Slot på Tåsinge.

Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen er hovednavne ved ny endagsfestival på Valdemars Slot, der også får besøg af Mads Langer.

Tåsinge: De spiller på de store scener i Aalborg, Herning, Aarhus, Odense og København, og nu har Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen også meldt deres ankomst på Valdemars Slot.

Lørdag den 24. august står Anne, Sanne og Lis på scenen i slotshaven. De tre rocktøser er fundet sammen igen efter 38 års fravær, og de kommer til Tåsinge med mere end 75 albums i bagagen og en fælles fortid i Anne Linnet Band.

Anne, Sanne og Lis er hovednavnet på en dag, hvor Valdemars Slot inviterer til koncerter fra de tidlige eftermiddagstimer og frem til midnat. På plakaten står også Mads Langer og de to kopibands, Dire Straits Tribute og Queen Machine.

Annonce
Anne Linnet (tv) og Lis Sørensen (th) var sammen i 70'erne i bandet Shit og Chanel. Senere kom Anne Linnet Band, som Sanne Salomonsen også var en del af.

Regner med udsolgt

Valdemars Slot har tidligere holdt to koncerter samme dag, men slottet har aldrig tidligere præsenteret fire navne og reserveret en hel dag til musik i slotshaven. Det koncept tror de på i koncertbureauet Live Culture, der står bag koncerten sammen med håndboldklubben GOG.

- Vi har altid lavet koncerter på Valdemars Slot om fredagen, men nu har vi haft mulighed for at rykke ind på slottet på en lørdag og kan derfor præsentere flere navne, siger Kamilla Poulsen, der er event- og marketingchef i Live Culture.

Der er plads til 7000 gæster i slotshaven, og bureauet regner med, at alle billetter bliver solgt.

- Anne, Sanne og Lis er et stort navn at få til Valdemars Slot, og bare det at de er genforenet, er noget helt specielt, siger Kamilla Poulsen.

Trioen står også på scenen i Sparekassen Fyn Arena i Odense den 25. maj, men den koncert er udsolgt.

Billetterne til festivalen på Valdemars Slot blev sat til salg fredag. En billet koster 395 kroner samt et gebyr på 30 kroner.

Valdemars Slot præsenteret i 2019 også den engelske poplegende Cliff Richard, der kommer til Tåsinge lørdag den 22. juni.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Regler må stoppe elløbehjul-rod

’Elløbehjul roder i bybilledet’. ’Elløbehjul kører for hurtigt der, hvor der er mange mennesker’. Sådan lød det i min radio i anledning af, at transportminister Benny Engelbrecht mandag holdt møde med de kommuner – deriblandt Odense - hvor det i dag er lovligt at køre på elløbehjul, og hvor elløbehjulene i dag fylder alt for meget i bybilledet på den kedelige måde. Både når de er i brug, og når de ikke er. Men radioværten kunne næsten ikke sige det mere forkert. Hvis et elløbehjul – som oftest ligger og – flyder et sted på gaden, så er det, fordi den person, der senest har brugt det, bare har smidt det. Uden så mange andre hensyn end at det lige passede mig bedst der. Og hvis der er for meget fart på elløbehjulet, så skyldes det udelukkende den, der styrer tempoet. For selvom elløbehjul er smarte, sjove og et godt alternativ til flere biler på vejene, så kan de hverken flytte sig fra et sted fra et andet eller sætte farten uden hjælp fra et menneske. Ansvaret for det rod, som er opstået i kølvandet på lovliggørelsen af elløbehjulene, ligger kun ét sted: Hos dem, der bruger dem. Det er derfor, der er opstået et behov for regler. Fordi tankeløsheden og fraværet af hensyntagen lever for godt hos nogle af dem, der bruger elløbehjulene. Vi skal alle sammen være her og kunne færdes sikkert i trafikken. Så det er mit ansvar, at jeg kigger mig for, inden jeg går over en vej – at jeg ikke bare træder ud i forventning om, at de hjulede trafikanter standser. Det er mit ansvar, at jeg sætter min cykel i et stativ eller i det mindste parkerer den, så den fylder mindst muligt på et fortov, fordi jeg lige skal hente et par bukser, en fløderand eller fire tallerkener. Og det er mit ansvar, at jeg ikke parkerer min bil foran en ud- eller indkørsel, så jeg spærrer vejen for andre. Men nogle brugerne af elløbehjul er ikke det ansvar voksent eller bevidst, og så må der regler til. Og sanktioner til dem, der ikke kan finde ud af at følge dem. Selvom det ville været meget nemmere, hvis vi bare ryddede op efter os selv og tog hensyn til andre.

Annonce