Annonce
Sport

Nu kan Pytlick i ro og mag nyde udsigten: Sønderjyske fyrer fynsk træner-ikon før tid

Det er ikke altid, at mottoet "smil til verden, og den smiler til dig" gælder i tohåndbold. Her ses en yderst betænkelig Pytlick under den nylige match mod GOK, hvor hans søn Simon Pytlick gør store fremskridt. Bag Pytlick lægger spillerne den evige taber-grimasse hen mod slutningen af en åbenlyst tabt match. Nu får de et nyt alibi i form af en ny træner. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Sønderjyske valgte at stoppe samarbejdet med Jan Pytlick før tid, nu hvor Ligaholdet var røget under slutspils-stregen. Pytlick vil nu overveje fremtiden.

HÅNDBOLD: Den renommerede fynske træner Jan Pytlick, 54, kan nu - og i første omgang - sætte sig hjem i villaen i Grasten - og nyde udsigten over det evigt bølgende og glimtende Thurø Sund.

Pytlick slipper for de strabadserende ture til Sønderborg, nu hvor han er blevet fyret i Liga-klubben. Pytlick bebudede allerede tidligere på efteråret, at han ønskede at stoppe som træner på topplan med virkning fra sommeren 2020.

Sønderjyske annoncerede for nogle uger siden, at den kendte håndbold-skikkelse Klavs Bruun-Jørgensen skulle være Pytlicks afløser, og som det så ofte sker i den slags forløb, skal der ikke meget til, før sådan en beslutning udmøntes allerede flere måneder før tid - så snart den mindste modgang viser sig på vinylen.

Annonce

Pytlick og klubben indgik fredag en aftale om, at samarbejdet straks blev stoppet.

- Der er ingen tvivl om, at jeg har ønsket at udføre mit job helt som aftalt frem til sommeren 2022. Men jeg har samtidig respekt for, at klubbens ledelse har truffet beslutningen om at afslutte samarbejdet nu. Det er ledelsens opgave at gøre hvad den vurderer, der er bedst for projektet.

- Jeg har den største sympati for spillere, ledere og andre i og omkring Sønderjydske og kan kun understrege, at Jeg har været utrolig glad for min tid i klubben, siger Pytlick.

Vil slappe af

Pytlick tilføjer, at han nu vil fokusere på familien og bruge tiden frem mod nytår til at slappe af og derefter overveje, hvad der i fremtiden skal ske å jobfronten.

- Jeg vil både overveje mine muligheder inden for håndbold og er samtidig åben over for jobs i erhvervslivet, hvor jeg kan bruge mine mange års erfaring med ledelse, tilføjede Pytlick i pressemeddelelsen.

Pytlicks helt store bedrifter var de to OL-guldmedaljer i 2000 og 2004. og det blev til to gange EM-sølv - i 1998 og 2004. Pytlick har også været træner for GOG's og Odense Håndbold med både glæder og skuffelser, men kan nu i første omgang få tid til at finpolere pokalskabet og gøre status.

Annonce
Nyborg For abonnenter

Sælger overfaldt biografdirektør med kniv: Efter medieomtale dukkede Marilyn Monroe figuren pludselig op

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Bentes gravpynt forsvinder på mystisk vis fra hendes mands gravsted: Men der er en god forklaring

Kerteminde For abonnenter

Der gik 15 år før folk fik øjnene op for Flemmings opfindelse: Efter ny lov bliver han kimet ned

Odense

Nu har bilisterne lært det: Bøder for 25 millioner har sænket farten på Odense-strækning

Odense

Fjernvarmekunder kan roligt skrue op for radiatoren: Trods milliardinvestering i CO2-fangst vil Fjernvarme Fyn holde prisen

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Erhverv For abonnenter

Konkursen slog grundlæggeren af Munkebo Mikrobryg ud: - Men en dag rejste jeg mig op og gik

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Nordfyn

Ung, politisk spire: - Jeg vil gøre en forskel for lokalområdet

Faaborg-Midtfyn

45 efterskoleelever smittet, og ski-tur udsat: - Det er et lille Wuhan her hos os

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Odense

- Det lyder som science fiction, men det er et eventyr: Minister satser på klimaløsning fra Fyn

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Kommune vred armen om på erhvervsmand: Betal dummebøde - eller din ejendom går på tvangsauktion

Kerteminde

Så skete det igen: Pludselig fløj der en sten gennem ruden ind til kvindes lejlighed

Annonce