Annonce
Odense

Nu kan du køre med bus direkte til Billund Lufthavn

FlixBus er fra onsdag 17. april klar til at køre passagerer direkte fra Odense til lufthavnen i Billund. Der bliver ingen stop undervejs på turen, som tager en time og 35 minutter. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Annonce

Odense: Onsdag 17. april åbner selskabet Flixbus endnu en busrute med udgangspunkt i Odense. Herfra kører selskabet til og fra lufthavnen i Billund med fire-fem afgange hver dag. Det oplyser Flixbus i en pressemeddelelse.

Det bliver muligt at nå også tidlige fly fra Billund, for den første afgang fra Odense er klokken 3.00 med ankomst i Billund klokken 4.35. Afgangene til Billund kører fra Ørbækvej 100. Den seneste afgang fra Billund mod Odense er klokken 23.10 - alle afgangs- og ankomsttider kan ses på Flixbus' hjemmeside.

Selskabet lover passagererne dynamiske priser. Det vil sige, at jo tidligere man køber en billet, jo billigere kan man få den. Priserne begynder på 89 kroner.

Der bliver ingen stop på turen fra Odense til Billund eller retur - det skyldes reglerne for fjernbuskørsel, oplyser presseansvarlig hos Flixbus Danmark Lotte Rystedt. Selskabet har indtil videre ikke planer om at køre til Billund Lufthavn fra andre fynske byer.

Ruten fra Odense har i øvrigt ikke endestation i Billund - bussen fortsætter til Grindsted og Skjern.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Odense For abonnenter

Forstander fyret og bestyrelse på friplejehjem afsat: - Det er et kupforsøg

Annonce