Annonce
Kerteminde

Nu kan du købe restaurant på byens bedste beliggenhed: Husk malerpenslen

Restaurant Marinaen i Kerteminde har stået tom siden december 2019. Nu forsøger Jens Holmstrøm Alexandersen på at få ejendommen solgt. Foto: Helle Kryger
Tæt på Nordstranden og lystbådehavnen i Kerteminde ligger Restaurant Marinaen. Døren har været låst i halvandet år, og årsregnskabet viser store underskud på driften.

Kerteminde: Hvad mon 4000 m2 grund, en bygning på 666 kvadratmeter og et ishus på 42 m2 egentlig er værd på vel nok Kertemindes bedste beliggenhed?

Tæt på Nordstranden, der befolkes af mennesker året rundt, en lystbådehavn, der står foran en større renovering og et stenkast fra bymidten..

Ejeren af Restaurant Marinaen, Jens Holmstrøm Alexandersen vil ikke ud med prisen, men fortæller, at han er klar til at sætte det hele til salg:

- I bund og grund vil jeg gerne af med det hele. Jeg vil bare gerne videre. Jeg har ikke økonomi til at beholde det. Der skal lægges mange penge i det. Bygningen fejler ikke noget som sådan. Skallen skal bare have noget pensel og et par nye tagsten på hist og her, fortæller han.

Annonce

Underskud på knap fem millioner

Jens Holmstrøm Alexandersen har været i kontakt med adskillige interesserede. Selv kommunen har forespurgt om en pris på bygningen. Mere vil han ikke sige:

- Jeg vil bare gerne have min investering igen, ellers ryger ejendommen på tvangsauktion, fortæller han.


Jeg vil bare gerne have min investering igen, ellers ryger ejendommen på tvangsauktion

Jens Holmstrøm Alexandersen


Af virksomhedens årsrapport, der blev udfærdiget i november 2019 - kort før konkursen - og som dækker perioden november 2017-maj 2019 - kan man læse, at det har været en ren underskudsforretning at sælge vaffelis fra den lille iskiosk, lange pommes frites over disken i cafeteriaet og lægge rammer til familiefester i restauranten.

Årsresultat efter skat i perioden landede på - 2,2 mio. kroner. Derudover følger en række kortfristede gældsforpligtelser til banker, kunder, leverandører og skattevæsnet på 2.6 mio. kroner.

Restauranten blev drevet af Jens Holmstrøm Alexandersens medejer Jens Bo Thorsted og gik konkurs i december 2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Beboere kæmper med vanvidskørsel: Påvirket bilist bragede ind i vejtræ ved legeplads

Kerteminde

Røveri mod Circle K: Mand med Netto-pose truede med 20-25 centimeter lang kniv

Annonce