Annonce
Danmark

Nu kan du købe boligerne fra populært tv-program: Åbent hus i Nybyggerne-huse

Her er beliggenheden af rækkehusene vist rykket lige lovligt langt ned til vandet. Visualisering: 2E Bolig
Når der er åbent hus søndag i rækkehusene, kendt fra TV2's serie Nybyggerne, regnes der med 2000-3000 gæster. Og der har allerede være 400-500 henvendelser på husene.
Annonce

Dronningborg: At boligprogrammer hitter på tv er ingen hemmelighed. Og at der kommer 2000-3000 gæster, når der bydes på åbent hus i de boliger, som har lagt vægge til TV2's program "Nybyggerne", er også ganske normalt.

- Boligerne bliver jo eksponeret over hele landet, og rigtig mange er nysgerrige og vil gerne selv se husene, som de har set blive til på tv, siger ejendomsmægler med speciale i projektsalg, John Ryborg, 2E Bolig, der tilføjer, at firmaet har været med i flere sæsoner og derfor kan se tendensen i, hvordan seerne reagerer.

- TV2 har jo vurderet, at området i Dronningborg ved Randers har været attraktivt. Det er derfor, at det er valgt. Det er rolige omgivelser, tæt på naturen og alligevel med få kilometer ind til byen. Det er noget, der efterspørges for tiden, siger John Ryborg, som selv vil være at finde i rækkehusene på søndag, hvor der holdes åbent hus af både 2E Bolig og af TV2.

Rækkehusene, som er mellem 119-121 kvadratmeter store, ligger på Skovmærkebakken 23-33 i Dronningborg med udkig til fjorden.

Annonce

Søndag går det løs

På søndag er der fremvisning af de seks boliger, hvoraf de fire har er med i programmet. De to yderboliger er ikke med, og her er den ene allerede solgt til et ældre ægtepar fra lokalområdet, oplyser ejendomsmægleren.

Så der er fem tilbage, og de har fået stor opmærksomhed allerede.

- Vi har haft 400-500 henvendelser på dem, og vi har sendt salgsmaterialet til omkring 400, siger John Ryborg.

Han oplyser, at seerne opnår en slags forbindelse til byggeriet, fordi det følges på tv.

- Folk følger jo med og ser, hvordan det hele bliver til, og derfor vil mange nok gerne se det i virkeligheden. Man føler, man kender lidt til byggeriet, siger han.

Han forklarer, at der søndag om 14 dage er åbent hus igen, denne gang med deltagelse af vinderne af programmet samt budrunde fra potentielle købere. Efter konceptet, at de, der giver mest, får boligerne.

Værdien per bolig er sat til 2.299.000 kroner, men er interessen så stor, som det tegner til, må man nok op med noget mere.

Annonce

I naturen og tæt på byen

I salgsmaterialet lokkes der med, at Nybygger Parkens beliggenhed er én af Randers’ bedste, hvor det er muligt at have et rigt fritidsliv og samtidig være tæt på Randers’ summende byliv.

Bydelen udmærker sig ved, at der er gode cykelstier direkte til Randers centrum, og samtidig kort afstand til lystbådehavn, hvor der også er mulighed for fiskeri, de nye huse er centralt placeret i forhold til offentlig transport, og området har mange afgange både af bybusser og regionsbusser, lyder det endvidere i materialet, som også fortæller, at der er kort afstand til både vuggestue og børnehave, ligeledes gode skole- og idræts- og fritidsordninger. Og at der findes mange idrætsmuligheder så som fodbold, håndbold, løbeklub, bokseklub, gymnastik med mere.

Boligerne i Nybygger Parken er designet af 2E Bolig til "Nybyggerne 2019" på TV2.

På søndag er der åbent hus i Nybyggerhusene i Dronningborg. Arrangørerne forventer mellem 2000 og 3000 gæster. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Fund af corona-virus i hunde og katte: Fødevarestyrelsen afliver katte på minkfarm

Kerteminde For abonnenter

Flemming har skabt et millionoverskud i sin smedevirksomhed, men nu står det stille: - Jeg kan godt frygte for fremtiden

Annonce