Annonce
Sport

Kamilla & co. skal finde rette fornemmelse - Holstebro er en anden kaliber end Nora & Vipers

Kamilla Larsen og Odense Håndbold blev konfronteret med en af verdens bedste håndboldspillere, da Nora Mørk og Vipers Kristiansand søndag gæstede Sydbank Arena. Nu skal Kamilla & kolleger mod Holstebro finde koncentration uden hjælp fra demonstrere koncentration uden hjælp fra Champions League-hymnens intense toner. Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix
Hjemmeholdet Odense Håndbold har vundet rub og stub i ligaen, men undervurderingen af det forbedrede bundhold Holstebro er den lurende fare onsdag aften.

HÅNDBOLD: Når Odense Håndbold som absolut tophold med lutter sejre i de første 12 runder onsdag aften i ligaen får besøg af Holstebro Håndbold ligner det "kuponens sikreste 1-tal", som det hed i gamle dage i de spillerkredse, som i disse moderne tider vist har fundet andre platforme end tipskuponen - og andet fra amagerhylden.

For vestjyderne er komplet bundhold med nul - som i nul - point, men det er næppe bare tom alibi-snak mod letsind, når Odense Håndbold-træner Ulrik Kirkely hejser de advarende lygter - hvis de ellers findes - før kampen:

- Holstebro fik op til sæsonen og i starten mange skader, vel op til seks-syv stykker, og det var naturligvis et tungt handicap. Men efterhånden er nogle af spillerne kommet tilbage, og senest leverede holdet en flot indsats mod Viborg.

Annonce

- Det skal ligge i vores baghoveder, og vi skal være mentalt skarpe fra starten, så vi ikke afgiver initiativ, og generelt skal vi af mange grunde tage alle kampe alvorligt, siger Kirkely, hvis hold lørdag gæster Vipers Kristiansand i Champions League.

Holstebro førte forleden sensationelt 18-12 hjemme mod Viborg, og først efter 38 minutter fik Viborg udlignet, inden gæsterne vandt 32-27. Men 27 mål af Holstebro er dog en post som bundhold og fortæller om visse muligheder senere på sæsonen.

Bøvler unødigt

Samtidig har Odense Håndbold flere gange i både sidste og denne sæson vist, at man ofte bøvler unødigt længe mod hold fra nedre region - især hvis det høje starttempo udløser en høj fejlprocent.

Men efterhånden er nogle af Holstebros spillere kommet tilbage fra skader, og senest leverede holdet en flot indsats mod Viborg

Odense Håndbold-træner Ulrik Kirkely

Samtidig kan der stadig være tvivl om målmand Althea Reinhardt, der sad over i søndagens mod Vipers Kristiansand på grund af sygdom, så en stærkt kæmpende Martina Thörn ikke kunne aflastes.

Mie Højlund var også mod Vipers mærket af sygdom, men spillede dog en stor del af de sidste 35 minutter, omend på cirka halvt blus.

Men træner Kirkely vil naturligvis håbe, at holdet før eller senere får luft til at spille bredt med hele truppen.

Holstebro hentede for et par uger uventet den tidligere landsholdsfløj Mathilde Hylleberg, der i sin tid satte karriere på pausen på grund af håndbold-mæthed. Hylleberg spiller foreløbig indtil julepausen.

Første pift i Sydbank Arena er klokken 18.30. Kampen transmitteres ikke på tv.


Annonce
OB For abonnenter

Det bliver jul igen i OB, men der mangler stadig store hårde pakker, som får alle til at smile bredt over højtiden

Annonce
Annonce
Annonce
Odense

92-årige Marie vil gerne have tredje vaccine-stik: - Det er en jungle at finde ud af, hvordan man får hjælp

Nordfyn For abonnenter

Fra frisør til politiker på fuld tid: - Nogle spurgte, om det ikke var dumt

Assens

Bilister kører stadig igennem vej, der er lukket: - Bilen har nok fået nogle skrammer, fordi standeren er lagt helt ned

OB

Sportschef Michael Hemmingsen om det kommende transfervindue: Vi vil forstærke os på specifikke positioner

Eksperter giver kras kritik af Meta: 'Det er på tide at regulere dem'

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

'Strategisk' og 'speciel' beliggenhed: Nej tak til 30 nye boliger på tom campingplads

Debat

Kransekagefigurer skal være billigere

Assens

Helnæs Kirke er ved at falde sammen og har været lukket i et år: Må holde gudstjeneste i forsamlingshuset

De første børn under 12 år har fået vaccinestik mod corona

Faaborg-Midtfyn

Palle Profet ramte plet: Sådan kunne han som den eneste forudse det nye byråd

Kerteminde For abonnenter

Fik uventet besøg: Fund i køkkenskabet sender 29-årig i fængsel

OB

Bashkim Kadrii fik endnu engang ikke sendt bolden i kassen: - Det er lidt noget lort, men det må jeg arbejde på

Annonce