Annonce
Fyn

Nu har DBU Fyn afgjort seriefodboldens videre skæbne - vidt forskellige regler for op- og nedrykning

Allesø, der ligger nederst i Fynsserien inden vinterpausen, har ofte været en hårdt fightende modstander på banerne hjemme ved Spurvelundskolen. Her ses dog Andreas Carlsen i gul trøje tabe en duel mod en Vejle-spiller i en pokalkamp sidste år. Nu skal Allesø ud i et hårdt program i forårets Fynsserie. Foto: Frederik Nordhagen

FODBOLD: DBU Fyn har nu bestemt, hvordan man kommer videre med seriefodbolden - nu hvor turneringerne er afbrudt på grund af de nye corona-restriktioner.

I yderst korte træk går det ud på, at unionen i herrernes Fynsserie, Serie 1 og Serie 2 har en række matcher, der nu er udsat til foråret, og de bliver programsat af unionen, når man har mere overblik på corona-udviklingen. Klubberne kan også selv aftale spilletidspunkter.

Der er så en en del rækker, hvor propositionerne nu er ændret, fordi der er tale om eksempelvis halvårs-rækker eller fællesrækker med DBU Jylland.

Annonce

- Det har været vigtigt for os at skabe klarhed for de klubber, hvis skæbne ikke var endeligt afgjort. Det har vi gjort med ændringerne i propositionerne, som nu kaster lys over, hvordan de enkelte rækker afgøres, fortæller DBU Fyns formand Bjarne Christensen.

Læs mere på dbufyn.dk

I de lavere serier for herrerne er der også vedtaget en række nye propositioner.

Det vil føre for vidt at gå ind i de enkelte rækker, men man kan læse de samlede DBU Fyn-beslutninger på dbufyn.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce