Annonce
Erhverv

Nu falder hammeren igen: Auktionshus genåbner med tre gigantauktioner på syv dage

Svendborg Auktionerne er klar til genåbning - og det bliver i stor stil, lover indehaver Martin Birger Nielsen. Foto: Hans-Henrik Dyssel
Efter lang tids corona-nedlukning genåbner Svendborg Auktionerne søndag med den første af tre auktioner på to weekender. I alt omkring 3000 varer skal under hammeren.

Tved: De har hobet sig op, varerne.

Så der vil blive budt talrige slag, når Svendborg Auktionerne søndag 9. maj genåbner efter coronanedlukningen.

-Jeg kan love dig for, at hammeren kommer til at falde. Vi er i fuld gang, og vi har omkring 3000 katalognumre på syv dage. Det bliver rigtig godt, siger indehaver Martin Birger Nielsen med adresse til, at der allerede weekenden efter er auktion igen - både lørdag og søndag.

Annonce

Restriktioner

Helt som i gamle dage bliver det dog ikke for gæsterne.

For at minimere smitterisikoen er det besluttet kun at lukke 120 gæster ind, oplyser Martin Birger Nielsen.

Mundbind er et must, ligesom alle skal sidde ned, og det er kun tilladt at rejse sig, hvis man skal hente en købt vare eller har andre gode grunde til at lette sig fra sædet.

Martin Birger Nielsen fortæller også, at auktionshuset hører under kategorien udvalgsforretning, og at gæsterne derfor ikke behøver at fremvise coronapas.

Annonce

Ingen frygt for stormløb

Og han ser ikke for sig, at huset bliver løbet over ende.

- Auktionerne er opdelt i kategorier, så folk ikke nødvendigvis behøver at være der hele dagen. Så vi kommer til at opleve, at gæsterne spreder sig mere ud, forudser han.

Skulle der komme flere end 120, er der også råd for det, eftersom de så vil blive placeret i auktionshallens tilstødende lokaler, oplyser Martin Birger Nielsen, der desuden fortæller, at det er muligt at lægge kommissionsbud ind. Eller via et link på husets hjemmeside at følge auktionen på video og i øvrigt også byde.

De tre auktioner starter alle klokken 10.

Annonce
Odense For abonnenter

Nyt notat afslører dyb frustration i specialenhed mod bander: Kriminelle går under jorden, men kan beholde kontanthjælpen

Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Annonce