Annonce
Faaborg-Midtfyn

Nu er også julehyggen coronaramt: Julemarked på Jim Lyngvilds vikingeborg aflyses på grund af coronavirus

I år bliver der ikke noget julemarked på Jim Lyngvilds Ravnsborg. Det aflyses på grund af det igangværende udbrud af coronavirus. Foto: Kim Rune
Annonce

Haagerup: Den fynske jul bliver en populær juletradition fattigere.

Onsdag morgen har julemarkedet på sin hjemmeside meddelt, at årets marked i vikingeborgen bliver aflyst. Det skyldes det igangværende udbrud af coronavirus.

På hjemmesiden står der blandt andet:

- I år skulle vores julemarked have været afholdt den sidste weekend i november og den første weekend i december”, fortæller Jim selv og fortsætter: - Vi har fulgt situationen nøje og bevaret troen på, at corona ville være på retræte til den tid. Desværre må vi bare konstatere, at med de nuværende smittetal, så vil det ikke være forsvarligt at samle så mange mennesker i og omkring Ravnsborg. Vi er superærgerlige over aflysningen, men sikkerheden overfor vores gæster, udstillere og medhjælpere må og skal komme i første række.

På hjemmesiden bliver det oplyst, at alt ellers var planlagt og klart til det store ryk ind. Forventninger var store, da mange har vist ekstra interesse for at se og opleve vikingeborgen Ravnsborg i år, som har lagt kulisse til den nye og aktuelle Far-til-Fire film, hedder det.

- Lige nu er Morten og jeg i tænkeboks. Beslutningen om at aflyse er først lige taget, men hvis corona tillader det, og det praktisk kan lade sig gøre, vil vi nok forsøge en form for ”gårdbutik” med salg af mine egne designs og produkter”, fortæller Jim Lyngvild på markedets Facebookside.

Hvor længe coronavirus forhindrer, at mennesker mødes i større antal er uvist. Men Jim Lyngvild tror stadig på et gensyn med de mange trofaste besøgende, når Ravnsborg Vikingemarked forventes afholdt i weekenden 4-6. juni 2021.

Julemarkedet, som de seneste fem år er afholdt i og omkring Jim Lyngvilds private hjem Ravnsborg, har hvert år været et tilløbsstykke med mere end 15.000 besøgende gæster på de fire dage som markedet strækker sig over.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Smitten stiger i Fyns corona-hotspot - nu kommer det mobile testcenter: Se de tre steder, hvor du kan blive testet

Odense

Kampen mod fjernvarmesalg fortsætter: Ny forening gør klar til at tage sagen i retten

Annonce