Annonce
Sport

Nu er Odense Håndbolds kampe mod Vipers fastlagt - nordmændene får Ikast som hjemmebane

Nu spidser sæsonen til for Odense Håndbold, der får brug for alle gode kræfter i slutspurten, hvor der spilles om tre trofæer. Her er det Nycke Groot, der tackles hårdt af Københavns forsvar i den nylige ligakamp. Foto Birgitte Carol Heiberg
De to playoff-kampe mod Vipers Kristiansand er nu fastlagt. Den første spilles på søndag i Ikast, og den anden søndagens efter i Odense.

HÅNDBOLD: Odense Håndbold har fået fastlagt de to kampe i Champions League-playoff mod norske Vipers Kristiansand.

- De nuværende corona-restriktioner i Norge gør, at Odense Håndbold ikke kan rejse til Norge og møde Vipers Kristiansand på deres hjemmebane. Dog har nordmændene indvilliget i at spille begge kampe på dansk grund, melder Odense Håndbold.

Odense Håndbold-spillerne ville komme i en længere karantæne efter en rejse til Norge, og det kan ikke lade sig gøre, fordi klubben har et intensivt program. Derimod er den norske liga-turnering stoppet på grund af restriktionerne, så de norske spillere bedre kan tage en karantæne efter en indrejse til Danmark, forklarede Odense Håndbold-direktør Lars Peter Hermansen forleden til Sport Fyn.

Nu er udviklingen konfirmeret, og begge kampe spilles i Danmark, og i den første får Vipers en slags hjemmebane i form af IBF Arena i Ikast.


De nuværende corona-restriktioner i Norge gør, at Odense Håndbold ikke kan rejse til Norge og møde Vipers Kristiansand på deres hjemmebane. Dog har nordmændene indvilliget i at spille begge kampe på dansk grund

Odense Håndbold om flytningen


Det betyder, at det første opgør skal spilles i IBF Arena i Ikast på søndag den. 7. marts klokken 18.00.

Returopgøret spilles, som det hele tiden har været planlagt, i Sydbank Arena Odense søndag den 14. marts klokken 16.

Kampen den 7. marts vises på TV3 Max.

Annonce

I Vendsyssel onsdag

Odense Håndbold spiller i øvrigt den næstsidste kamp i grundspillet onsdag aften ude mod bundholdet Vendsyssel, og her er Odense Håndbold naturligvis voldsom favorit.

Træner Ulrik Kirkely vil formentlig igen veksle og dosere spilletiden mellem profiler og hele truppen i forsøget på dels at spare kræfter, dels at tage hensyn til spillere med en vis slitage - for i grundspillets sidste kamp får Odense Håndbold besøg af forfølgeren Viborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

S-politiker om klinkesag fra Bolbro: - Jeg synes, det er provokerende

Odense For abonnenter

Jura-professor klar til kamp: Klinke-strid kan ende i retssag mod Odense Kommune

Annonce