Annonce
Nordfyn

Nu er odder-skilte helt lovlige

Vejdirektoratet reagerede hurtigt, da avisen fortalte, at Nordfyns Kommune stadig afventede svar på en ansøgning om dispensation til at sætte de nye odder-advarsler op. Den dispensaion har kommunen nu, og den gælder i fem år. Foto: Betty Rasmussen
Annonce

Bogense: Medarbejdere i Vejdirektoratet læser tilsyneladende også fyens.dk.

Avisen kunne forleden fortælle, at to nye advarselsskilte på Odensevej uden for Bogense var sat op, før Vejdirektoratet havde svaret på en ansøgning fra Nordfyns Kommune om dispensation til at sætte skiltene op, selv om de endnu ikke er med i arsenalet af godkendte advarselsskilte.

Men efter at historien var offentliggjort, gik der ikke lang tid, før Vejdirektoratet reagerede med en dispensation på fem år, fortæller vejingeniør i Nordfyns Kommune Tom Hørmann.

De to skilte, der er sat op på begge sider af det sted, hvor Bybækken løber under Odensevej, advarer bilister om, at de kan risikere, at der pludselig løber en odder over vejen.

For odderen, der på det seneste er observeret i flere nordfynske vandløb, bryder sig ikke om at svømme under en vej. Den foretrækker at tage turen over vejen, og det kan have alvorlige konsekvenser for en bilist, der rammer odderen eller forsøger at undvige den. Og naturligvis også for en odder, der bliver påkørt. /bett

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
GOG

Genlæs livebloggen: GOG tager den første titel i 13 år efter drama

Nyborg

Bevar naturen på Nyborgs volde

Annonce