Annonce
Nordfyn

Nu er Morud Forsamlingshus blevet moderne

Det var en glad Marie Holmgaard Søvsø, der som formand for støtteforeningen for Morud Forsamlingshus modtog den fine donation fra filialdirektøren i Sparekassen Sjælland-Fyn i Odense, Rasmus Grundsøe Petersen. Foto: Privat. 

Morud: - Vi er meget glade for donationen. Det betyder, at vi nu kan kalde os et moderne forsamlingshus og være et samlingssted for borgerne her i Morud, siger Marie Holmgaard Søvsø, der er formand for Morud Forsamlingshus og Kontorfællesskab.

Det gamle forsamlingshus har nemlig fået nyt lyd- og projektudstyr, som er blevet doneret af Sparekassen Sjælland-Fyn. Og det er en kærkommen donation.

- Vi danner rammen om mange forskellige aktiviteter. Kontorfællesskabet har mellem otte og 10 faste plader, som primært lejes af selvstændige erhvervsdrivende, men som også i øjeblikket benyttes af folk, der lige nu arbejder hjemmefra. I weekenden vil der under normale omstændigheder også være folk, der bruger stedet til fester, fortæller Marie Holmgaard Nielsen.

For filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn i Odense, Rasmus Grundsøe Petersen, betyder den glædelige modtagelse meget.

- Vi håber, at vores donation kan være med til at gavne borgerne og styrke fællesskabet ved at give muligheden for at mødes om forskellige aktiviteter. Det betyder meget for os, siger han. (ar)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Brud på regler: Orifarm beklager støtte til Troels Lund men vil ikke fortælle, om andre politikere har fået penge

Kerteminde For abonnenter

Andre må - Sanne fra Havnen må ikke: Nu skal teknisk udvalg diskutere om Sanne må låne to p-pladser til at servere fadøl

Annonce