Annonce
Nordfyn

Nu er Hao klar: Torsdag får Bogense ny café og sushi-sted

Hao Tran starter et nyt slags loppemarked og et asiatisk spisested i Hotelpassagen i Bogense, hvor der tidligere var genbrugsbutik. Foto: Thomas Gregersen
Det har været længe undervejs med tilladelser fra kommunen og indretning af lokalerne, men fra torsdag den 1. juli er Hao Tran klar til at slå dørene op i Hotelpassagen.

Bogense: Fyns mindste købstad har efterhånden restauranter og take away for alle pengene, men hvis der skulle mangle en bestemt type, så kunne det være med et asiatisk strøg for variationens skyld.

Det mener Hao Tran, der den 1. juli endeligt kan åbne sin kombination af reolmarked, kulturarrangementer og asiatisk café med blandt andet sushi og andre retter fra den kant af verden.

Fremover skal det 400 kvadratmeter store lokale rumme et slags loppemarked, hvor idémand Hao Tran vil arrangere temadage med forskellige emner, vurderingsdage med eksperter fra auktionshuse og udstillinger i samarbejde med det nordfynske foreningsliv.

Kultur og café

- Det kommer til at hedde Café Loppedag og skal være et samlingssted, hvor der sker noget nyt hele tiden, og vi vil rigtigt gerne have det lokale foreningsliv til at være med. Det kan både være private samlere, der vil have mulighed for, at vise deres specielle samlinger frem eller en forening der vil præsentere deres arbejde, siger Hao Tran.

Allerede i marts fortalte han om planerne, men de forskellige tilladelser til en anden brug af den tidligere genbrugsbutik skulle en længere gennem bureaukratiet, fortæller Hao Tran.

- Jeg har altid selv gået meget på loppemarkeder, så jeg har tænkt over en mere spændende måde at gøre tingene på. Derfor vil der både være åbent for de, der gerne vil vise deres samlinger frem, men ikke vil sælge noget.

- Vi har så mange spændende foreninger på Nordfyn, så jeg er i gang med at skrive invitationer til alle, der kan være interesserede. Det kan for eksempel være de lokale frimærke- eller møntsamlere, fortæller Hao Tran.

Odense For abonnenter

Kaos i handelsgade trækker ud: Truer med dagbøder til byggefirmaer - Pengene burde gå til os

Fyn

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: Fortsat under 100 indlagte - 17 i respirator

Nyborg

Årsag til dødsulykke i børnehave er nu fundet

Sydfyn For abonnenter

Fra vild mose til tør græsmark: Godsejer anmeldt til politiet for at dræne naturbeskyttet moseområde

Odense

Ny friskole åbner i Odense: De drømmer om at rykke ind på havnen

Sport

Max Fenger kan få chancen hos OB i pokalkamp

Sport

Han var med, da OB senest vandt DM-titlen: Også OB skal nu levere i Jørn Bonnesens ånd

Danmark

Mandagens coronatal: Fortsat under 100 indlagte - 17 i respirator

Navne

Begravelser og bisættelser torsdag den 23. september

SØSIDEN

Thomas Blachmans husbåd: Gammel Svendborgsund-færge vendte hjem

Erhverv

Marianne storsmiler efter endnu en rekordsommer i havnekiosk på lille ø: Det er første gang nogensinde, hun har solgt bleer

Bagsiden

Kan du banke en gås - eller en elefant? Svenskerne kan

Odense For abonnenter

Fik unikke H.C. Andersen-klip for 320.000 kroner: Ja, digteren har faktisk været i Afrika

Sport

OB'er føler sig ikke helt som stamspiller lige nu: Kløve vil klemme sig ind på sine pladser